Zijn Viburnum Bessen Eetbaar?

zijn viburnum bessen eetbaar? – viburnums zijn een bloeiende struik en bestaan ​​uit meer dan 150 soorten plant. lente tot zomerbloesems, verleidelijke gebladerte en winterbessen voor ongetemde leven maken deze bush een nummer één van kinderdagverblijfmedewerkers.

De meeste assortimenten van viburnum, die er rekening mee houdt, zijn niet-paisonous voor mensen en wezens.

De bessen van de soort (bijvoorbeeld v. Lentago) zijn smakelijk en kunnen ruw worden gegeten of gemaakt voor jam.

De bessen van de soort (bijvoorbeeld v. Opulus) zijn enigszins giftig en kunnen veroorzaken wanneer ze in enorme hoeveelheden worden gegeten.

Viburnum -struiken zijn niet schadelijk voor jongeren. Met zulke talloze assortimenten van viburnum is het ideaal om het merkteken nauwgezet te doordringen, omdat de bessen van de soort (bijvoorbeeld v.

Opulus) enigszins schadelijk zijn en kokhalzen kunnen veroorzaken wanneer ze in enorme hoeveelheden worden gegeten.

Zoals aangegeven door de schadelijke en niet-gunstige plantenvervangend door de aspca, worden geen viburnum-soorten geregistreerd als giftig voor hoektanden.

Vergeet niet dat veel planten in uw tuin gevaarlijk kunnen zijn voor u bij u bij ingenomen. Sommigen kunnen ongemak veroorzaken, van streek zijn of zelfs dodelijk zijn.

Volgens de schadelijke en niet-gunstige plantenvervangen van de aspca worden geen viburnum-soorten geregistreerd als schadelijk voor koellijnen.

Nieuwsgierige katachtigen en kleine katten houden ervan om te onderzoeken. Het is ideaal om snacking van planten af ​​te schrikken, omdat zelfs veilige planten maagklachten kunnen veroorzaken.

Normale bijwerkingen van plantenschade zijn opvolgd en de runs. Neem meteen contact op met uw dierenarts.

Leave a Comment

Your email address will not be published.