Zijn Mortieren Goed In Botsing Van Clans?

zijn mortieren goed in botsing van clans? – ik kan begrijpen dat in th8 en onder mortars een deel aannemen om berk te stoppen.

Hoe nuttig zijn in ieder geval mortieren in th9 of meer, vooral wanneer kerking bijna niet bestaat tegen deze niveaus in gem of meer associaties?.

“de mortel kan menigten tegenstanders door de strooi schade van zijn schaal afsnijden.

Probeer niet toe te staan ​​dat vijanden te veel in de buurt komen!”. Mortieren zijn een strooi schade bewaakt gebouw uitgerust om zich te concentreren op alleen grondtroepen.

Geopend op city center 3, is het een van de eerste waarborgen van het spel, gepresenteerd in 2012.

Zijn aanval bestaat uit het schieten van een gevoelige schaal ver weg, waardoor de invloed schade toebrengt.

Het effect dat grote krachtgebieden voor zijn, is het punt dat kleine soldaten terugbouwen, waardoor ze de aanval voor een korte periode stoppen.

Dit zou ze ook kunnen laten focussen op een andere structuur.

Moet Ik De Mortel Opmaken?

Moet ik mijn mortel opmaken? Is het het waard? Als je naar de statistieken kijkt, doet de Gear Up Mortar bijna identieke DPS naar de normale. Soms duwt elke schaal kleine troepen uit de weg, waardoor de andere schelpen missen, wat resulteert in minder schade in vergelijking met de normale mortel.

Hoe Lang Duurt De Mortel?

[Misc] De afgestemde mortel duurt 14 dagen om te maken.

Zijn Mortieren Goed Coc?

Op niveaus in het lagere stadhuis is de mortel een uiterst belangrijke verdediging, omdat hij gemakkelijk barbaren en boogschutters kan vernietigen.

Welk Niveau Moet Ik Mortel Opmaken?

Uw multi -mortel moet niveau 8 zijn, dat is in Builder Hall 8, of hoger om uw mortel op te maken.

Hoe Lang Duurt Het Om Een ​​Mortel Op Te Maken?

[Misc] De afgestemde mortel duurt 14 dagen om te maken.

Moet Ik Me Opmaken In Coc?

Een algemene aanbeveling die ik heb voor afgestemde kanonnen en boogschuttertorens, hebben degenen die dichter bij de rand van uw basis staan ​​in de afgestemde modus. De verdediging dichter bij de rand van uw basis dekt al minder, dus uw “defensieve bereik” zal er minder van worden gekwetst.

Kun Je Maar Één Mortel Opstarten?

Mortieren moeten niveau 8 zijn om op te richten, en om u op te merken, heeft u uw multi -mortel nodig om niveau 8 of hoger te zijn. Door de versnelling kan de mortel tegelijk in bursts van drie schelpen schieten. Slechts één van elk type defensief gebouw kan worden afgestemd. Opmaak op te zetten, verandert het defensieve gebouw niet onomkeerbaar.

Kun Je Mortel Opmaken?

Uw multi -mortel moet niveau 8 zijn, dat is in Builder Hall 8, of hoger om uw mortel op te maken.

Hoeveel Mortieren Kunt U Zich Opmaken?

Deze upgrade voegt de optie toe om uitbarstingen van drie explosieve schelpen te schieten. Het bereik blijft hetzelfde en de totale schade is enigszins verhoogd. Het is momenteel mogelijk om slechts één mortel te “opmaken”.

Leave a Comment

Your email address will not be published.