Zijn Citronella Kaarsen Veilig Om In Te Ademen?

zijn citronella kaarsen veilig om in te ademen? – citronella -olie wordt gemaakt door stoomrefining van citronella gras. de twee primaire soorten zijn sri lanka (ceylon) citronella -olie en java citronella -olie.

Zuid -florida staat bekend om zijn daglicht en warm, aangenaam klimaat. Terwijl de hitte en vochtigheid trekt bij reizigers van overal overal de wereld, is het bovendien ook muggen verwelkomen.

Om te proberen niet te worden gechampeerd of genipt, schrijven veel mensen een groot aantal instrumenten in die bedoeld zijn om muggen af ​​te weren.

Een deel van de wapens bevat citronella -kaarsen, afstotende spatten en andere super geavanceerde technieken die erop wijzen muggen onder controle te houden.

Voordat je jezelf echter bedekt in een muggenwerende vlam, afstotende douche of een kaars aansteken om te beschermen tegen steken en hapjes, zou je moeten weten hoe mogelijk gevaarlijk ze zijn.

Deet is de beroemdste insectenwerendheid in de vs. Deet beschermt tegen muggen door te voorkomen dat ze op de huid aankomen.

Op grond van het feit dat veel individuen het echter gebruiken, betekent dit echter niet dat het wordt beschermd.

Deet heeft een vreselijke status. Een nieuwe shopper rapporten review van meer dan 2. 000 volwassenen merkte op dat slechts 33% bug-anti-agenten accepteert voor volwassenen.

De twijfel die deet omvat, is op waarheid gebaseerd. Er zijn denkbare resultaten van het gebruik ervan. De meest bekende is dat de huid wordt gehinderd u2014 u moet proberen het niet op de huid te douchen die is bekrast of gestoord.

Deet zou niet op de handen of dicht bij de ogen of mond van kleine kinderen moeten worden gebruikt. Zoals aangegeven door het natural assurance office (epa), kan deet huidreacties veroorzaken.

Leave a Comment

Your email address will not be published.