Wordt Verwijderd Of Is Verwijderd?

wordt verwijderd of is verwijderd? – het hoofdmodel is het eenvoudige afstandelijk afstandelijk. de tweede is de huidige prachtige niet -betrokken.

Beide tonen aan dat er een activiteit is gebeurd, maar niet wie de activiteit heeft gedaan. Deze syntaxis wordt vaak gebruikt voor dit soort dingen, omdat het niet bepaald belangrijk is wie de eliminatie heeft gedaan, echter dat de activiteit plaatsvond.

Ik zou de volgende keuze kiezen. Mijn verklaring is dat de huidige geweldige betrokken is wanneer een activiteit in het verleden pertinentie heeft voor het heden en voor toekomstige keuzes.

Bij de kans dat uw profiel is geëlimineerd, zal dit uw klantervaring zonder twijfel beïnvloeden en ook uw toekomst beïnvloeden.

De bovenstaande zin klinkt eigenlijk niet goed voor mij. Ervan uitgaande dat er iets in gevaar is, verwijst het naar iets dat er vanaf nu zou kunnen gebeuren.

Het kan niet eerder zijn (zijn verwijderd). Het elimineren van een item. Je bent veranderd van losgemaakt naar dynamische stem, dus momenteel brengt het het probleem op de hoogte “.

Wat uit de algemene zichtbaarheid te elimineren?” de string speelt momenteel de activiteit uit van het elimineren van iets (dat niet uitcheckt).

Interpreteer teksten met ‘s werelds beste machine -interpretatie -innovatie, gemaakt door de makers van lingueee.

Is Verwijderd Vs Is Verwijderd?

3 antwoorden. Toon activiteit op dit bericht. “werd verwijderd” verwijst naar iets in het verleden. “is verwijderd” wordt gepresenteerd als informatie over een gebeurtenis die nieuw moet zijn voor de lezer.

Is In Een Zin Verwijderd?

Nu is het verwijderd. Als er enige twijfel bestond dat de vervelende partij is teruggekeerd, is deze nu verwijderd. Het is uit het artikel verwijderd omdat de sloop in het gebouw is begonnen.

Wat Gespannen Is Verwijderd?

verleden tijd van verwijdering is verwijderd.

Hoe Gebruik Je Verwijderd?

Verwijderde zin voorbeeld. Ze hadden allemaal hun maskers verwijderd. Cassie verwijderde haar hoed en wankelde haar gezicht. Hij opende de koelkastdeur en verwijderde een blikje pop.

Is Verwijderd Of Is Verwijderd?

Er is een andere vorm van dezelfde zin – “deze is verwijderd”. Maar in de zin “het wordt verwijderd”, is het laatste woord een bijvoeglijk naamwoord, dus ik … Engelse vertaling voor “is verwijderd” …

Wordt De Betekenis Verwijderd?

Een persoon die wordt beschreven als verwijderd handelt emotioneel afstandelijk, zoals hij of zij is weggenomen.

Gaat U In Een Zin Verwijderen?

“We gaan die onzekerheid verwijderen en richten op riskantere investeringen”. Ze zei dat ze de taal uit haar aanbiedingen zou verwijderen.

Wordt Een Deelwoord Van Het Afgelopen Deelwoord Verwijderd?

De verleden tijd van verwijderen is verwijderd. De derde persoon enkelvoudige eenvoudige huidige indicatieve vorm van verwijdering is verwijdert. Het onderhavige deelwoord van verwijder is verwijderd. Het afgelopen deelwoord van verwijdering is verwijderd.

Wat Is De Toekomstige Tijd Om Te Verwijderen?

Ik zal/zal verwijderen. U/wij/zij zullen/zullen verwijderen. Hij/zij/het zal/zal verwijderen. Ik zal/zal verwijderen.

Wordt In Een Zin Verwijderd?

De relschoppers werden met geweld uit het plein verwijderd. 3. Hij had een bloedstolsel uit zijn hersenen verwijderd. 4.

Wat Bedoel Je Met Verwijderd?

uitdoen; Stuur weg: om een ​​huurder te verwijderen. om een ​​functie of kantoor af te wijzen of te dwingen; Afvoer: ze verwijderden hem voor verduistering. om weg te nemen, terug te trekken of te elimineren: de dreiging van gevaar wegnemen. zich ontdoen van; afschaffen; Maak een einde aan: om een ​​vlek te verwijderen; om de bron van ziekten te verwijderen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.