Wordt De Cuttlebug Stopgezet??

wordt de cuttlebug stopgezet?? – update: helaas is de cricut cuttlebug tegengehouden door cricut. de sizzix big cheese is tot nu toe een van mijn nummer één handmatige pass op cuttingmachines, nog een ongelooflijke optie is de spellbinders platinum.

Vandaag zal ik de cricut cuttlebug contrasteren met de sizzix big cheese en het onderscheid tussen hen onderzoeken.

Beide zijn vergelijkbare machines met vergelijkende snijmogelijkheden, en beide zijn bedoeld om verschillende materiaal te snijden en te verwerpen.

Ervan uitgaande dat je een geautomatiseerde trap hebt, de emmer snijmachine die niet opdraagt, kan een handmatige decoratiemachine zoals de cricut cuttlebug of sizzix top dog een ongelooflijke verbetering zijn.

Ongeacht of u een geavanceerde pass op snijmachine hebt die verfraait, een handmatige decoratiemachine is nog een buitengewoon apparaat, omdat de machine sneller en veelzijdiger kan zijn.

Het belangrijkste voordeel voor de cuttlebug is de capaciteit voor de machine om te overlappen. Het had ook een transporthandgreep, waardoor de machine erg handig en conservatief is voor eenvoudig capaciteit.

Op het punt dat de machine zich ontvouwt, is er een trekgadget op de basis die zich hecht aan het oppervlak of de tafel.

De machine vergezelt een garantie van een jaar. De cuttlebug is ook enigszins betaalbaarder dan de tophond.

Waarom Staakt Cricut De Cuttlebug Stop?

Terwijl we met nieuwe producten blijven komen, moeten we soms moeilijke beslissingen nemen over bestaande productlijnen die we niet langer kunnen ondersteunen. Dit jaar hebben we besloten om de accessoires van Cuttlebug en Cuttlebug te beëindigen.

Wanneer Werd Cuttlebug Stopgezet?

Cricut Cuttlebug stopte januari 2019.

Zijn Cuttlebug En Sizzix Compatibel?

Hoewel reliëfmachines specifiek op de markt worden gebracht om te worden gebruikt als merk, zijn al die cuttle -bug -sterft en embossers volledig compatibel met een sizzix big kick embossingmachine. Haal het meeste uit uw stempelsmaterialen zonder dat u veel van alles hoeft te kopen.

Wie Maakt De Cuttlebug -Machine?

De Cricut Cuttlebug -machine is een reliëf- en matrijsgatmachine van Cricut. Er zijn twee versies die er zijn, maar ik zal me in deze review concentreren op het nieuwere V2 -model. De originele versie en V2 -versie werken precies hetzelfde. Ze gebruiken exact dezelfde platen, mappen en sterft.

Heeft Cricut De Cuttlebug Stopgezet?

Dit jaar hebben we besloten om de accessoires van Cuttlebug en Cuttlebug te beëindigen. U kunt Cuttlebug -producten blijven vinden op Cricut.com, terwijl ze meegaan, en in uw favoriete ambachtelijke winkels. We houden van uw passie voor onze producten en we waarderen uw toewijding aan het merk Cricut.

Kun Je Sizzix -Borden Gebruiken In Cuttlebug?

Ongeacht uw project, Cuttlebug werkt gemakkelijk met dikke en dunne sterft tot zes centimeter breed, hetzij geproduceerd door Provo Craft & Novelty of andere fabrikanten zoals Sizzix.

Kun Je Big Shot Dies Gebruiken Met Een Cuttlebug -Machine?

Je kunt Sizzix Dies gebruiken in de Cuttlebug na het gebruik van de Sizzix Create-A-Bow (dat is een link naar Amazon) in mijn Sizzix Big Shot in deze twee berichten post 1 en post 2, ik had veel vragen over of of Niet de matrijzen kunnen in de Cuttlebug worden gebruikt. Ze kunnen!

Welke Platen Zijn Compatibel Met Cuttlebug?

De Cricut Cuttlebug -machine is compatibel met de meeste toonaangevende merken van matrijzen en embossingmappen. De B ​​-platen – snijden, een plaat – spacer en C -plaat – adapter (afzonderlijk verkocht) zijn verschillende diktes, zodat u kunt mengen en matchen.

Kun Je Die Sneden Gebruiken Met Een Meubels?

Welke merken van Dies en Embossing Mappen werken met mijn Cricut Cuttlebug ™ -machine? De Cricut Cuttlebug -machine is compatibel met de meeste toonaangevende merken van matrijzen en embossingmappen.

Wordt Cuttlebug Nog Steeds Gemaakt?

Dit jaar hebben we besloten om de accessoires van Cuttlebug en Cuttlebug te beëindigen. U kunt Cuttlebug -producten blijven vinden op Cricut.com, terwijl ze meegaan, en in uw favoriete ambachtelijke winkels. We houden van uw passie voor onze producten en we waarderen uw toewijding aan het merk Cricut.

Leave a Comment

Your email address will not be published.