Wie Zei Dat Gelach Tijdloze Verbeelding Is, Heeft Geen Leeftijd En Dromen Zijn Voor Altijd?

wie zei dat gelach tijdloze verbeelding is, heeft geen leeftijd en dromen zijn voor altijd? – het lijkt erop dat het web 90% motiverende verklaringen is. albert einstein, gandhi en walt disney zijn grotendeels beroemde hotspots voor verkleinde brokken motivatie.

In elk geval zijn de aan deze personen die aan deze personen worden gecrediteerd gewoon onaanvaardbaar.

Net als deze uitspraken van disney u2014 een man die niet echt zei: “in het geval dat je het kunt dromen, kun je het voor elkaar krijgen.

“. Inderdaad, zelfs de disney -organisatie crediteert deze verklaring momenteel aan walt disney.

In elk geval zei hij het niet. Disney chronicler dave smith vindt het begrijpen dat de uitdrukking echt is geschreven door een disney -medewerker voor de epcot ride skylines in de jaren tachtig.

“ik ben nauw bekend met die lijn sinds ik het heb gecomponeerd!” tom fitzgerald vertelde disney chronicler dave smith een paar jaar geleden.

“het werd expliciet gecomponeerd voor de fascinatie van skylines bij epcot en op verschillende manieren gebruikt, van discours in de rit tot ontwerpen.

Ik observeer het vermaakt dat de studie van de imagetering dvd -serie het toeschrijft aan walt disney, maar ik vermoed dat ik moet worden gecomplimenteerd.

“.

Leave a Comment

Your email address will not be published.