Wie Stemt Mort In Madagaskar?

wie stemt mort in madagaskar? – clover (geuit door india de beaufort) is een groen uitziend bij gedelegeerde maki die tophond julien’s guardian is.

Ze is briljant, sluw, (over het algemeen) volwassen, maar zal in het algemeen enigszins wantrouwend zijn (vergezelt het werk), is moedig voor onzorgvuldigheid en kan geneigd zijn om onverwachte uitbarstingen van wreedheid te zijn, maar ook zoet, goed afgedwaald en sympathiek voor haar metgezellen.

Als algemene regel zullen zij en maurice vaak de stem van motivatie zijn om julien’s krankzinnige gedachten binnen de juiste grenzen te houden.

In “ruby en clover” wordt ontdekt dat clover een tweelingzus heeft genaamd blood red, met wie ze een betrouwbare stelling heeft.

Niettegenstaande hun tegengestelde manier van zich gedragen, beschouwen ze elkaar in feite en hebben rood om de zoveel tijd geholpen om te klauteren.

In de verhaallijn van “banished” ging clover op reis met salie om het ideale wapen op te sporen, gewoon om door de lessen van sage’s irritante mudskipper -aas te erkennen dat ze elkaar nodig hebben om in een prachtig evenwicht te zijn (in de nasleep van doorlopen een daggebonden door het lichaam).

Koto, sage’s achterblijvende broer of zus moest clover rijden om hem te trouwen, en ze was bereid deze boete te maken voor het bestaan ​​van julien, maar uiteindelijk werd ze bevrijd en was ze fundamenteel in het overwinnen van koto en zijn leger.

Leave a Comment

Your email address will not be published.