Wie Is Taurtis?

wie is taurtis? – taurtis is een van de fundamentele personages naast sam en grian, als de deuteragonist van yandere secondary school, yandere en tokyo soul.

Hij is een eerdere understudy van de akademi secondary school. Hij wordt in talloze shows van zijn liefste metgezel, sam, en bovendien moet hij zijn betere helft, salex, die verbijsterend wordt vermoord, confronteren.

Vanwege de kloneringstests in seizoen 2, kunnen de eerste taurtis dood zijn, met zijn geheugen in taurtis 2. Taurtis heeft kort donker haar en gekneusde ogen, evenals marginaal gebruinde huid.

Op zijn hoofd ligt een paar blauwe en rode oortelefoons. Vallen van de meest verschillende understudies, contrasteert zijn uniform enigszins; bestaande uit een off-geelse jas, blauwe stropdas, donkere steunen, rode en blauwe polsbandjes en donkere jeans.

Hij is de belangrijkste understudy om versieringen te dragen. Hij is bovendien beperkter dan sam met een inch, bepaald door grian, ondanks het feit dat sam later merkt dat iedereen in de stad een vergelijkbaar niveau is.

Na de kloneringsexperiënten in seizoen 2, verviel taurtis 2 de eerste, maar vanwege overweldigende fanprotesten kwamen de eerste taurtis terug.

Taurtis is volledig beminnelijk en bekend bij zijn metgezellen en is metgezellen met iedereen op school. Hoewel hij verwaarloosd en onachtzaam is, is dit aangetoond door hem in bedklasse te blijven, hij is grotendeels voor iedereen.

Hij is bovendien opmerkelijk omdat hij gefixeerd is op gamecrab, tracker x tracker en het wegchippen van zijn zakelijke organisatie van de verkoop van toritos (doritos nog met een “t” -sticker die vastzit).

In werkelijkheid is hij een fan nummer één.

Leave a Comment

Your email address will not be published.