Wie Is Peper In Annie?

wie is peper in annie? – pepper is een integreerder en chronische executioner, maar bovendien een van de theorfans van de broadway -show en film, annie.

In de eerste variant van het podium melodic is pepper 14 jaar oud, maar in later gewijzigde aanpassingen van het podiummelodisch, is ze 12.

Ze was aanvankelijk de meest ervaren, maar in de stroomaanpassing van het broadway -spel, twee verschillende vagranten , duffy en juli, zijn meer gevestigd dan zij.

Ze is bovendien de gemeenste en het baasste zwerver in het bijzonder tegenover molly. Afgebeeld door rosanne sorrentino, is pepper de meest gevestigde zwerver.

Tegen het begin van de film is ze geïrriteerd wanneer annie molly troost na een vreselijke droom. Vervolgens gaat ze op dat moment molly op, waardoor duffy haar naar beneden duwt en haar begint te slaan.

Wanneer annie ze belemmert en berispt, zegt pepper haar om “het je oude wazoo uit te blazen. “.

Wie Zijn De Belangrijkste Wezen In Annie?

De weeskinderen ondersteunen personages van Annie. De hoofdrolspeler niet meegerekend, Annie, er zijn er slechts zes bekend bij naam, die Molly, Pepper, Kate, Duffy, Tessie en juli zijn.

Wie Was De Zwarte Man In Annie?

Punjab wordt gespeeld door Geoffrey Holder in de film van 1982 en Antony Zaki in zijn vervolg.

Wie Speelt Pepper In Annie 1999?

Marissa Rago als peper, de oudste wees. Pepper is bazig en denkt dat ze te oud is om te worden geadopteerd. Peper is 14 jaar oud.

Wie Zijn De Hoofdsweeën In Annie?

De weeskinderen zijn Annie’s vrienden uit het weeshuis waar ze vroeger woonde. Er zijn er veel, maar de belangrijkste zes zijn Molly, Kate, Tessie, Pepper, Duffy en juli.

Wie Is De Meest Populaire Wees In Annie?

Molly, Toni Ann Gisondi (Pugliese) Little Molly was waarschijnlijk ieders favoriet. Ze was de runt van het weesafval en vertederend schattig. En haar vertolking van ‘Je bent nooit volledig gekleed zonder een glimlach’ is nooit gekoppeld. Helaas heeft ze geen andere filmcredits na ‘Annie.

Welke Wees Is Kate In Annie?

Kate is een van de weeskinderen in Annie. Ze is meestal de tweede jongste wees in de meeste aanpassingen, behalve in de film uit 1982, wordt ze gezien als een van de oudste. In de film uit 1982 wordt ze gespeeld door April Lerman, en in de film van 1999 werd ze gespeeld door Lalaine.

Is Tessie Een Grote Rol In Annie?

Tessie is een van de vele weeskinderen van de Broadway Play en Film -aanpassingen van Annie. Ze staat bekend om haar slogan: “Oh mijn god, oh mijn god!” En haar constante stemming zwaait van het ene moment gelukkig zijn en het volgende moment zorgwekkend.

Wat Is De Naam Van De Man In Annie?

Aileen Quinn als Annie, een 10-jarig weesmeisje. Quinn werd gekozen uit de 8.000 meisjes die auditie hebben gedaan voor het deel. Albert Finney als Oliver “Daddy” Warbucks, een miljardair -zakenman die Annie als zijn dochter adopteert.

Welke Etniciteit Is Punjab In Annie?

Punjab is een ondersteunend personage in de film “Annie” uit 1982 en het vervolg Annie uit 1995: A Royal Adventure. Hoewel hij van Noord-Indiaanse afkomst wordt verondersteld, spreekt hij in een stereotiep Zuid-Indisch accent in de films.

Is Pepper In Annie Een Meisje?

In de originele versie van The Stage Musical is Pepper 14 jaar oud, maar in later herziene versies van de Stage Musical is ze 12. Ze was oorspronkelijk de oudste, maar in de huidige versie van het Broadway -spel, twee andere weeskinderen, Duffy en juli, zijn ouder dan zij.

Hoe Oud Was Pepper In Annie De Film?

Pepper is de gemeenste en feistiest uit de weeskinderen van 14 jaar (films, originele versie van musical en romanisatie) of 12 (huidige versie van de musical). Ze gedraagt ​​zich alsof ze gemeen en stoer is, maar diep in het begin zorgt voor haar mede -weeskinderen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.