Werkt Een Pci Geluidskaart In Express Slot?

werkt een pci -geluidskaart in een pci express -slot? – elk van de pinnen is aangesloten op een bepaald stuk van het bord – – je zult je inclusief kaart, moederbord of potentieel centrale processor doden, ervan uitgaande dat je probeert dingen in te rijden.

Pin #1 op de pci-express-ruimte is bijvoorbeeld +12v vermogen, terwijl pin #82 aan de andere kant van de opening de grond is.

Op dit moment heb ik een 5 -jarige asus xonar dg -geluidskaart geassocieerd met tweede pci -opening (derde ruimte van boven), omdat dit de gewoon toegankelijke pci -ruimte is in het licht van het feit dat de tweede opening van de bovenkant wordt belemmerd omdat het is omdat van gpu.

Ik moet verhuizen naar een inventieve sound blaster recon 3d -geluidskaart, pcie x1, maar ik heb geen pcie x1 -ruimtes in mijn moederbord.

Desalniettemin werkt de tweede pcie x16 -ruimte op pcie x4 bij de kans dat twee gpu geassocieerd is dat de essentiële pcie x16 -opening 16 paden krijgt die ik eigenlijk 4 paden over heb voor verschillende doeleinden.

Maakt Het Uit Welke Pcie -Slot Ik Gebruik Voor Een Geluidskaart?

Ja, de PCIe -slot die u voor uw uitbreidingskaart gebruikt, is belangrijk. Dit komt omdat verschillende PCIe -slots verschillende doorvoersnelheden (snelheid) en rijstrookbreedte hebben. Afhankelijk van de vereiste doorvoersnelheid van de uitbreidingskaart, moet u de relevante PCIe -slot kiezen om deze aan te sluiten.

Kan Ik Een Geluidskaart In Een Pcie X16 -Slot Plaatsen?

Ja, elke PCIe -slot van een grootte, niet standaard PCI. Dus het kan het de grote PCIe X16 -slot doen waarin je normaal een GPU zou plaatsen of de kleinere PCIEX1 -slot, het is dezelfde interface alleen de X1 is een kleinere slot met minder rijstroken.

Is Pci Express Achterwaarts Compatibel Met Pci?

PCI en PCI Express zijn niet compatibel; De slots hebben verschillende configuraties en passen niet bij de kaarten. De meeste moederborden hebben echter een combinatie van PCI- en PCI -expresskaart. Dwing uw kaart niet in een slot als deze niet lijkt te passen; Dit kan uw hardware beschadigen.

Maakt Het Uit Welke Pcie -Slot Ik Gebruik?

Ja, de PCIe X16 -slot die u gebruikt, doet ertoe, want op de meeste moederborden biedt de tweede PCIe -slot slechts 8 of zelfs slechts 4 PCIe -rijstroken.

Kun Je Een Geluidskaart In Een Pcie -Slot Plaatsen?

Ja, elke PCIe -slot van een grootte, niet standaard PCI. Dus het kan het de grote PCIe X16 -slot doen waarin je normaal een GPU zou plaatsen of de kleinere PCIEX1 -slot, het is dezelfde interface alleen de X1 is een kleinere slot met minder rijstroken.

Hoe Weet Ik Welk Pcie -Slot Ik Moet Gebruiken?

Welke PCIe -slot voor GPU is ideaal?

 1. Als vuistregel moet u de grafische kaart in de eerste PCIE X16 -slot van uw moederbord plaatsen.
 2. De X1 -slot heeft bijvoorbeeld een enkele rijstrook, terwijl de X4- en X8 -slots respectievelijk vier en acht banen hebben.
 3. Kunt U Een Pci -Kaart In Een Pcie X16 -Slot Plaatsen?

  Ja, u kunt zeker een PCI-EX1-kaart installeren in elke PCIEX1, X4 of X16-slot.

  Wat Kunt U Op Een Pcie 16X -Slot Zetten?

  Grafische kaarten zijn een van de meest voorkomende apparaten die u aansluit op een PCIe -slots. U kunt ook netwerkkaarten, SSD -uitbreidingskaarten, geluidskaarten, opslagcontrollerkaarten, RAID -controllers, video -opnamekaarten, tv -tunerkaarten en riserskaarten toevoegen aan de PCIe -slots. Zoals u ziet, is de PCIe -slot erg veelzijdig.

  Kunt U Een Pci 8 In Een Pcie X16 -Slot Plaatsen?

  Ja, een PCIE X8 -kaart kan zeker in een X16 -slot passen. De bandbreedte van de kaart is echter alleen beperkt tot 8 PCIe -rijstroken. Met andere woorden, de geïnstalleerde kaart zal niet de volledige X16 -lanen gebruiken die de slot te bieden heeft.

  Is Pcie En Pci Achteruit Compatibel?

  PCI-Express-versies zijn achterwaarts compatibel, wat betekent dat u een PCIe 4.0-grafische kaart of opslagapparaat kunt gebruiken op een PCIe 3.0- of PCIe 2.0-systeem. PCI-express zal echter snelheden gebruiken op basis van de laagste van de twee versies voor communicatie.

  Is Pci Express Hetzelfde Als Pcie?

  PCI Express, ook afgekort als PCIE, verwijst naar de perifere component Interconnect Express. Als opvolger van PCI is PCI Express ook een type verbindingsstandaard uitgevoerd door Intel in 2001, dat meer bandbreedte biedt en meer compatibel is met bestaande besturingssystemen dan PCI.

Leave a Comment

Your email address will not be published.