Werken Le Creuset Pannen Op Inductiekobs?

werken le creuset -pannen op inductiekobs? – projectijzer is een verzameling van ijzer-koolstofcombinaties met een koolstofgehalte meer dan 2%. [1] het gemak komt van zijn ietwat lage verzachtingstemperatuur.

De amalgaambestanddelen beïnvloeden zijn variëteit wanneer het wordt gebroken: wit gietijzer heeft carbide -verontreinigende stoffen die breken laten doorgaan, dim gietijzer heeft grafietchips die een passerende pauze omleiden en eindeloze nieuwe pauzes beginnen terwijl het materiaal breekt, en kneedbaar gietijzer heeft cirkelvormig grafiet “knoppen” die voorkomen dat de pauze verder oploopt.

Koolstof (c), die van 1,8 naar 4 gew. Ijzerverbindingen met een lager koolstofgehalte staan ​​bekend als staal. Project iron zal in het algemeen zwak zijn, afgezien van flexibele castijzers.

Met zijn over het algemeen lage vloeibaar punt, grote gladheid, gietbaarheid, ongelooflijke machinaliteit, bescherming tegen vervorming en slijtage -obstructie, zijn gegoten ijzers veranderd in een ontwerpmateriaal met een breed gebruik van gebruik en worden gebruikt in lijnen, machines en auto -industriële onderdelen, bijvoorbeeld, machines en auto -industrieonderdelen, bijvoorbeeld , kamerhoofden, kamervierkanten en versnellingsbakkoffers.

Het is ongevoelig om te schaden door oxidatie, maar is beroemd moeilijk te lassen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.