Welke Maat Is Een Deken Met Grote Worpen?

welke maat is een deken met grote worpen? – af en toe heb je gewoon een lichte dekking nodig voor die middagrust u2014 ga de gooiomslag in. hoe groot is een gooihoes in elk geval, in tegenstelling tot een standaarddekking of afghaan? wat is er meer, hoe groot moet de jouwe zijn?.

De typische worpdeksel is een paar centimeter bescheidener dan een gemiddelde bedkap, ongeveer 50 kruipt bij 60 inch.

1 toch voor verschillende huizen en individuen komen deze flexibele lagen in een reikwijdte van de maten. Om te kijken naar gooidomgroottes en toepassingen, blijf je doornemen.

Of je nu een trui-delicaat gevoel of een gepolijste, comfortabele look wilt, casper heeft een gooihoes die zeker perfect voor je is.

Gedeeltelijk stilistisch thema, gedeeltelijk deksel, een worphoes is een aanpasbare en lichtgewicht bladmateriaallaag (ondanks het feit dat ze niet rigoureus beddengoed zijn).

Veel mensen verwarren ze voor afghanen of standaarddeksels van het standaardblad. Desalniettemin zijn er een paar belangrijke contrasten die een worpdekking karakteriseren.

Nog een significante differentiatie tussen een deksel van een bladmateriaal en een worpdeksel? maat. Beddengoedafdekkingen (of deksels verwacht als lagen op uw bed) komen normaal gesproken overeen met de aspecten van uw bed.

Een soevereine maatbed vereist een groter deksel dan een standaardbed. In elk geval hoeven gooiendeksels niet te passen bij de maat van uw bed.

Een normale worp is bescheidener dan uw beddengoedhoes, omdat deze alleen wordt geïmpliceerd voor stijl of flexibele inclusie.

De standaard worp -cover -aspecten zijn 50 kruipen bij 60 inch (ongeveer 1,25 meter bij 1,5 meter). In tegenstelling tot een spreaddeksel van een soevereine bed (zoals casper’s vrij comfortabele vouwdeken) dat acties 92 kruipt met 96 inch, dat is een groot verschil.

2.

Leave a Comment

Your email address will not be published.