Welke Houding Moet Ik Gebruiken Om Te Snowboarden?

welke houding moet ik gebruiken om te snowboarden? – dit artikel vertelt u de beste manier om de beste snowboardpositie -arrangement voor u op te sporen. je opzet goed krijgen zou een enorm effect moeten hebben op je beweging en plezier op de berg.

Of je nu een amateur bent, of een verder ontwikkelde rijder die nog moet knoeien met zijn/haar positie, het verdient het investeren van een vleugje energie en het vinden van dit goed en het uitzoeken van die perfecte balans.

De ideale positie van iedereen zal uniek zijn, dus het is belangrijk om te onderzoeken om te zien welke het beste voor jezelf en je stijl voelt.

Bij de kans dat je niet weet welke richting de berg je graag rijdt, dan is dit de plek om te beginnen. De meeste renners zullen dit vanaf nu weten, maar in het geval dat je gewoon begint en niet zeker is in het geval dat je standaard of belachelijk bent, moet je dit eerst uitzoeken.

Voor mij realiseerde ik me zeker dat ik belachelijk was omdat ik over het algemeen dom was op een skateboard en het voelde alleen maar veel regelmatiger voor mij.

Gewoon om gewoon uit te leggen, betekent dat je de helling met je linkervoet vooraan naar beneden gaat en gek betekent dat je rechtervoet vooraan staat.

In de regel zijn rechterhandigen standaard en linkshandigen belachelijk, maar dit is zeker niet over het algemeen de situatie.

Een geldig voorbeeld – ik heb gelijk gegeven, maar rijd dom.

Leave a Comment

Your email address will not be published.