Welke Aflevering Van Spongebob Heeft De Magic Conch?

welke aflevering van spongebob heeft de magic conch? – wanneer squidward probeert dichtbij genoeg te komen bij spongebob en patrick’s “secret” club, worden ze drie verlaten in het bos.

Spongebob kiest ervoor om een ​​wild zeepaardje aan te nemen. Squidward raakt geïrriteerd en probeert aan de club te ontsnappen door aan een bonenstalktak te trekken, waardoor de hele boomhut hoog omhoog vliegt, aankomen in een kelp timberland, waarschijnlijk in het midden van geen plaats.

Terwijl het door de, twee of drie vliegt, hebben het clubhuis gezien, de mannelijke vis deelt met de vrouw een wens honing terwijl de boomhut omhoog vliegt.

De jonge mannen komen uit het boomhut. Patrick en spongebob zijn versterkt als gevolg van de rit, hoe squidward ook wild aan het pacen is en schreeuwt over de manier waarop hij verloren is met spongebob en patrick.

Hij stelt: “om welke reden moet met regelmatige tussenpozen van mijn leven worden geladen met ellende?”.

Squidward zegt dat dit het einde is, maar spongebob probeert hem te troosten door te zeggen dat ze goed zullen gaan, ervan uitgaande dat ze samen blijven en dat ze in orde zijn, omdat ze de betoverde schelp hebben.

Patrick adviseert spongebob om het iets te vragen, dus trekt hij het touwtje aan de schaal terwijl hij vraagt ​​of hij op elk moment zal worden gekoppeld, waar de conch misschien ergens in de toekomst op beantwoordt.

Uit het niets verschijnt een officier van recreatiegebied. Hij ziet de schelp van de jonge mannen en vertelt iedereen dat hij een clubgedeelte is.

Hij vraagt ​​de conch wat ze nu zouden moeten doen, waarop het antwoord is. “nogmaals niets.

” hun drie falen naar beneden in de gevoelloze look; squidward gaat zielig mee en sluit de aflevering af, zegt: “allemaal begroet de betoverde schelp!”.

Welke Aflevering Van Spongebob Is De Conch Shell?

“Club SpongeBob” is een aflevering van SpongeBob Squarepants uit seizoen 3. In deze aflevering worden SpongeBob, Patrick en Squidward in en gestrand in het Kelp Forest, waar de voormalige twee hun leven afhankelijk zijn van de Magic Conch Shell.

Wat Is De 129 -Aflevering Van Spongebob?

“SB-129” is een aflevering van SpongeBob Squarepants uit seizoen 1. In deze aflevering bevriest Squidward zichzelf per ongeluk 2000 jaar en ervaart complicaties tijdens het gebruik van een tijdmachine.

Welke Aflevering Is Magic Box Spongebob?

“Idiot Box” is een aflevering van SPONGEBOB Squarepants uit seizoen 3. In deze aflevering gebruiken SpongeBob en Patrick hun verbeelding om te spelen met een lege doos.

Moet Ik De Spaghetti Of De Kalkoen Hebben?

Magic Conch, uh, ik vroeg me af … uh, moet ik de spaghetti of de kalkoen hebben? Magic Conch: Geen van beide. Squidward: Oh, hoe zit het dan met de soep?

Van Welke Aflevering Van Spongebob Is De Meme?

Zoals reeds opgemerkt op de Knowyourmeme -pagina, komt Mocking SpongeBob afkomstig van een seizoen 9 -aflevering van SpongeBob SquarePants getiteld “Little Yellow Book”. In de aflevering, die voor het eerst werd uitgezonden in 2013, leest Squidward Tentakels het dagboek van SpongeBob en ontdekt dat SpongeBob gedraagt ​​als een kip wanneer hij met plaid wordt geconfronteerd.

Welke Aflevering Van Spongebob Is Mysterie?

“The Great Patty Caper”, ook bekend als “Mystery with a Twistery”, is de 17e aflevering van het zevende seizoen en de 143e algemene aflevering van de Amerikaanse geanimeerde televisieserie SpongeBob Squarepants.

Welk Seizoen En Aflevering Van Spongebob Is De Magic Conch?

“Club SpongeBob” is een aflevering van SpongeBob Squarepants uit seizoen 3. In deze aflevering worden SpongeBob, Patrick en Squidward in en gestrand in het Kelp Forest, waar de voormalige twee hun leven afhankelijk zijn van de Magic Conch Shell.

Welk Seizoen Van Spongebob Was In 2004?

Het derde seizoen van de Amerikaanse geanimeerde televisieserie SpongeBob Squarepants, gemaakt door Stephen Hillenburg, werd van 5 oktober 2001 tot 11 oktober 2004 uitgezonden op Nickelodeon en bestaat uit 20 afleveringen van een half uur.

Welk Seizoen Van Spongebob Was In 2002?

Aflevering 2003 en 2004 werden geproduceerd in 2002. Dit was vanwege een onderbreking en tijd voor de productie van de SpongeBob Squarepants -film. De productie voor de film van de SpongeBob Squarepants begon rond het einde van 2002. Het grootste deel van de tweede helft van seizoen 3 ging in première in Zuid -Korea voor de Verenigde Staten.

Waar Gaat Squidward Naartoe In Sb-129?

Squidward is geschokt om te ontdekken dat hij in de toekomst is en smeekt om een ​​manier om terug te keren naar zijn eigen tijd, dus leidt Spongetron hem naar een tijdmachine. Squidward besluit dat hij naar een tijd zal reizen voordat SpongeBob is geboren, eenvoudig aangeduid als ‘het verleden’. De tijdmachine arriveert in de oorspronkelijke zee.

Maakt Spongebob Nog Steeds Afleveringen 2021?

Productie. Op 17 juli 2019 werd aangekondigd dat de serie was vernieuwd voor een dertiende seizoen bestaande uit 13 afleveringen. Het seizoen begon op 22 oktober 2020. Op 11 augustus 2021 werd aangekondigd dat Nickelodeon 13 extra afleveringen had besteld voor het dertiende seizoen.

Welk Seizoen Is Secret Box Spongebob?

“The Secret Box” is een aflevering van SpongeBob Squarepants uit seizoen 2.

Leave a Comment

Your email address will not be published.