Welk Zekeringnummer Is Voor Lichter?

welk zekeringnummer is voor lichter? – proberen om een ​​sigaret aan te steken of een telefoon op te laden en de kracht gaat uit – het is overal verergerend, het is echt irritant!.

Bepaalde personen noemen het een uitlaat van sigarettenaansteker, een assistent -elektrische plug, elektrische plug telefoonlader, 12v stroombron, veel namen geven echter allemaal precies hetzelfde weer.

Momenteel realiseer ik me dat je echt naar het circuit hebt gekeken en het is goed, dat is perfect, maar we moeten controleren of de kracht echt door de draad beweegt.

Deze mensen zijn basic, dus sorteren dit niet lang niet lang, we zullen eerst de meest waarschijnlijke schuld bekijken.

Dus hoe zit het met we beginnen met het kijken naar de koper, wat is de shopper? het is alles dat u verbindt met de power -bijlage.

Hoop van keren is het probleem op geen enkele manier bij het voertuig, maar met de lichtere, oplaadbevestiging of link.

Ervan uitgaande dat de koper een sigarettenaansteker is, de lusgezicht controleert, is deze gebroken of in tabak gebracht? huidige voertuigen en hulpstukken zijn algemeen, breng uw lichter naar het voertuig van een metgezel of buren en test het in hun bevestiging.

Welk Nummerzekering Is Voor De Sigarettenaansteker?

F44 20A in de passagierszijde van de zekering onder de handschoenafdeling.

Waar Is De Lont Voor De Sigarettenaansteker?

Wat is de positie van de sigarettenaansteker? De positie van de zekering die het sigarettenaanlichtingscircuit beschermt, bevindt zich meestal in de zekeringkast in het passagierscompartiment; Het kan achter het handschoencompartiment of in de buurt van de stuurkolom worden geplaatst.

Leave a Comment

Your email address will not be published.