Wat Zijn Tesla Easter Eggs?

wat zijn tesla easter eggs? – sinds het mysterieuze berichtpatroon van de atari -computerspel uit de jaren zeventig is het idee van hidden treat de laatste tijd uitgebreid en is het momenteel extreem populair in de autowereld.

Carmakers plaatsen tegenwoordig geleidelijk verborgen kleine goodies op geheime plaatsen om de tomfoolery -kant van de configuratie te delen, waardoor voertuigen iets anders iets anders krijgen om hun ritten te koesteren.

Ondanks het feit dat merken als jeep en portage schattige verborgen traktaties bieden, valt tesla op met een van de slimste en coolste assortimenten in de branche.

Wat de tesla verborgen kleine traktaties onderscheidt van anderen, is hun vermogen om de klantervaring te verbeteren met humor en natuurlijke referenties van de reguliere samenleving.

Zoals ontdekt door elon musk, vergezelt elk tesla -model een krat van verborgen goodies, en hij is terughoudend om toe te geven dat het aantal meer te vinden is.

Omdat we erop vertrouwen dat intrigerende nieuwe zal worden ontdekt, zijn hier de coolste verborgen traktaties die we tot nu toe kennen en de modellen waarin tesla ze verborgen heeft.

Hoe Werkt Tesla Easter Egg?

Met het paasei kun je de Tesla -naam veranderen in “Life, the Universe en alles.” Om de Hitchhiker’s Guide to the Galaxy Easter Egg te activeren, voert u naar het menu “Over uw Tesla”, voert u nummer “42” in het veld “Naam uw voertuig” in en sla je op.

Wat Gebeurt Er Als U Uw Tesla 42 Noemt?

Het invoeren van het nummer “42” als de naam van het Tesla -voertuig de Hitchhiker’s Guide to the Galaxy Easter Egg activeert. De naam van de auto is veranderd in “leven, het universum en alles”.

Hoe Krijg Je Tiktok Op Een Tesla?

Tesla Theatre, het platform waar Tesla streaming -apps integreert, krijgt een nieuwe toevoeging, Tiktok, waarmee ze het korte videoplatform vanuit hun touchscreen kunnen bekijken. Om te starten kunnen gebruikers op het theaterpictogram van de onderste bar tikken en Tiktok selecteren terwijl de auto in het park staat.

Hoe Activeer Je De Tesla Light Show?

Om de aangepaste lichtshow te starten, gaat u naar “Toybox” op het middenscherm van uw Tesla en tikt u op “Start de show”. Vervolgens zie je een pop -upvenster met de titel “Custom Light Show”. (Pro-tip: als het alleen “lichtshow” is, betekent dit dat het de voorraad vooraf geladen show laadt en de USB-station niet correct leest.)

Wat Gebeurt Er Als U Uw Tesla Noemt?

Het benoemen van uw elektrische voertuig is een leuke functie die Tesla bevat. De naam van uw auto wordt niet alleen weergegeven op het ingebouwde scherm, maar ook in uw app. Het wijzigen van de naam is eenvoudig. Uw EV kan uw unieke elektrische persoonlijkheid weerspiegelen met namen als: AC/DC, Taser, Flux en OHM.

Wat Is Een Paasei In Een Tesla?

Om de interesse van de eigenaar aan te trekken, of iemand anders die rond de laadplek hing, heeft Tesla een paasei geplaatst die de laadpoort verlicht in verschillende regenboogkleuren. Om het paasei te activeren, drukt u tien keer snel op de knop op de laderhendel wanneer het Tesla -voertuig is aangesloten. Via de automatische pilotreview.

Hoe Noem Ik Mijn Tesla?

Hoe u de naam van uw Tesla kunt wijzigen

  1. Tik op het autopictogram linksonder in het scherm.
  2. Klik op Software.
  3. Aan de rechterkant (naast Uw Tesla -modelnummer) is de huidige naam van uw Tesla – tik erop.
  4. Voer een nieuwe naam in en klik op Opslaan.
  5. Kan Ik De Stem Op Tesla Veranderen?

    Je kunt het niet veranderen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.