Wat Zijn De Officieren In Een Motorclub?

wat zijn de officieren in een motorclub? – sommige “biker” -clubs gebruiken een cyclus waarmee individuen een paar fasen moeten passeren, bijvoorbeeld “companion of the club”, “stick around” en “prospect”, terwijl ze op weg zijn naar full-fix (zie clarification van ‘fixing’ onder) leden.

[9] de echte fasen en de interactie van de inschrijving kunnen en vaak schommelen van de ene club naar de andere.

Vaak moet een persoon een stem van de inschrijving doorstaan ​​en een zekere mate van loyaliteit aan de club zweren.

[9] een paar clubs hebben een nieuwe clubfix (cut of top rocker) [10] verbeterd met de term mc die op het vest van de rijder worden gedragen, bekend als een kutte.

De president is de meest opmerkelijke positionering van een sanctie. Hij vult in als de niet -entiteit en officiële keuzemaker van de club.

Hij is er om de club te leiden en door elke ontwikkeling te leiden die ondertussen als steen voor alle individuen uit de club invult.

Hij wordt in veel gevallen ook gezien als de machtigste persoon van de club. Een president is een spotter, probleemoplosser, coach, mastermind, organisator en stickler wanneer dat nodig is.

De president kan macht aanwijzen, maar nooit aansprakelijkheid. Bovendien kan hij besluiten om de macht bij te houden en problemen te beheren naarmate hij nodig is.

In de motivatie achter disciplinaire overtredingen ligt de laatste houding bij de president en wordt waargenomen dat zijn verklaring regelrechte regelgeving is.

Altruïsme en verzoek van fellowship worden bijgehouden wanneer alle personen zich onderwerpen aan de macht van de president.

De president heeft de positie om boards te kiezen en toe te wijzen om oefeningen van de club te onderzoeken, te plannen en uit te voeren.

Leave a Comment

Your email address will not be published.