Wat Zijn De Metingen Van Een Standaard Dvd Case?

wat zijn de metingen van een standaard dvd -case? – dvd -case is de meest ideale manier om platen te beschermen, ongedeerd en efficiënt. de meest beroemde dvd -gevallen worden geproduceerd met behulp van onbuigzaam of delicaat plastic, wat eenvoudig of wazig kan zijn.

Ronyasoft cd dvd mark producer helpt u bij het afdrukken van uw eigen aangepaste dvd -hoes insluitingen of dekt vervullende richtlijn dvd case aspecten, rekening houdend met het soort van de case die u kiest.

Dvd -gevallen zijn voordelig, gemakkelijk te gebruiken en bescheiden. Bovendien zijn ze stevig en in de regel herbruikbaar.

Met ronyasoft disc dvd mark producer wilt u de toevoeging of dekking daadwerkelijk wijzigen op welk punt u ook nodig is en een soortgelijk geval voor een andere plaat met zich meebrengt.

Sta ons in staat om beste bekende dvd -plaatgevallen, standaard dvd -case -aspecten en de keuzes die ronyasoft aan u biedt.

Keep case, die eerst wordt gemaakt door amaray, is een standaard dvd -behuizing gemaakt van donkere mistige plastic, maar eenvoudige en variëteitvarianten zijn denkbaar.

Elk geval kan maximaal 4 cirkels behouden. De standaardschattingen van een dvd -behuizing zijn 184 mm u0445 130 mm en 14 mm dik of 7,2 in u00d7 5,1 in en 0,6 in dik.

De zaak geeft legitieme zekerheid aan de platen en houdt ze snel vast, ongeacht de situatie. Het plastic dat wordt gebruikt voor keep case is een stuk zachter en minder inflexibel dan die welke wordt gebruikt voor edelstenen.

Langs deze lijnen is de krat aanzienlijk steviger en duurzamer.

Leave a Comment

Your email address will not be published.