Wat Zijn De Isomeren Van Heptane?

wat zijn de isomeren van heptane? – heptaan of n-heptaan is het rechte keten alkaan met het synthetische recept h3c (ch2) 5ch3 of c7h16, en is een van de primaire delen van gas (petroleum).

Wanneer gebruikt als een testbrandstofgedeelte bij de vijand van dreunende testmotoren, is een 100 procent heptaanbrandstof het geen punt van de octaan-beoordelingsschaal (het 100 punt is 100 procent iso-octaan).

Octane -nummer vergelijkt met de aanrechtkenmerken van een correlatiecombinatie van heptaan en isooctaan die wordt gecommuniceerd als het niveau van isooctaan in heptaan en wordt opgenomen op sifons voor gas (petroleum) die over de hele wereld is verdeeld.

Heptane (en de vele isomeren ervan) wordt in het algemeen gebruikt in onderzoekscentra als een niet-polair oplosbaar.

Als vloeistof is het geweldig voor transport en capaciteit. In de oil spot -test wordt heptaan gebruikt om een ​​olievlek uiteen te vallen om de aanwezigheid van natuurlijke mengsels op een gekleurd papier te tonen.

Dit wordt voltooid door het bevlekte papier in een heptaan antwoord te schudden gedurende ongeveer een deel van een minuut.

[citaat nodig]. Waterige broom kan worden herkend uit vloeistofjodium door het uiterlijk na extractie in heptaan.

In water lijken zowel broom als jodium bruin. In elk geval wordt jodium paars wanneer het wordt afgebroken in heptaan, terwijl de broomregeling bruin blijft.

Leave a Comment

Your email address will not be published.