Wat Zijn De Instellingen In Loterij?

wat zijn de instellingen in de loterij? – de setting van “the lottery” is, zoals aangegeven door shirley jackson, haar stad bennington, vermont:.

Vreemd genoeg moest een deel van de dragers van de new yorker, waarin “de loterij” voor het eerst werd verspreid, ook weten waar dergelijke loterijen werden gehouden zodat ze deze regio konden bezoeken en kijken.

Deze realiteit lijkt het onderwerp van jackson van de menselijke affiniteit voor wreedheid als een kenmerk bij bepaalde individuen te benadrukken, een kenmerk dat wordt geïllustreerd door mevrouw delacroix, die hartelijk is geweest met tessie hutchinson, maar wanneer tessie haar deel trekt als de stadsvervanger, heft ze enthousiast op de zwaarste steen die ze kan overbrengen.

In haar verhaal is de stad van jackson een landelijke regio, omvattend door andere dergelijke steden met individuen die met een beperkt leven hebben doorgegaan en, misschien vanwege dergelijke levens, ook beperkte persoonlijkheden lijken te hebben.

Langs deze lijnen richt de anekdote van jackson zich bovendien op een uitdrukking die wordt gebruikt door ralph waldo emerson: “the opium of custom.

” want de stedelingen, met name oudere persoon warner, gaan in principe met de loterij op grond van het terrein dat ze er consequent een hebben gehad.

Waarschijnlijk was de eerste en belangrijkste dit verhaal in een typische, gehumaniseerde stad te zetten.

Dit waren individuen die naderden dingen te doen die iedereen overdag doet en genoten van wat vrije tijd om te zien wie dit jaar tot het punt van de dood wordt gehavend.

Leave a Comment

Your email address will not be published.