Wat Zijn De Immateriële Componenten Van Een Computersysteem?

wat zijn de immateriële componenten van een computersysteem? – u2022 de term ongrijpbare impliceert die niet kan worden gezien of voelt door de daadwerkelijke aanraking met het item (informatie, documenten of projecten).

U2022 de informatie, gegevens, programma’s over het geheel genaamd als immateriële delen van een pc -framework.

U2022 -programmering is een aantal projecten die aan een pc worden opgeleid om een ​​bepaalde opdracht te doen.

De immateriële componenten van een pc -framework zijn informatie, recordsdata en bundels. De tijdspanne ongrijpbaar die impliceert dat niet kan worden gezien of echt door het substantiële contact met het artikel (informatie, recordsdata of bundels).

De gegevens, informatie, bundels helemaal verwijzen naar als immateriële componenten van een pc -framework.

De {hardware} verwijst naar onmiskenbare echte componenten van een pc -framework; zijn elektrische, geavanceerde, elektromechanische componenten, mecu00e1nicos.

1 links, kasten of dringende compartimenten, randapparatuur van elke soorten en elke andere echte fixering vormen de {hardware}; inverse, legitieme en theoretische hulp bekend als programmeerprogramma.

Wat is dicht bij meer, wat is een productprogramma dat precies transmissieconventies tussen een pc en zijn randapparatuur behandelt? framework -stuurprogramma’s zijn pc -bundels die regelen met transmissie -conventies tussen pc en constructie tijdens het verzenden en krijgen van informatie tussen de twee apparaten.

Het programmeerprogramma van het apparaatstuurprogramma wordt in het pc -framework geplaatst wanneer een glanzende nieuwe constructie is aangesloten op pc.

Firewall gedraagt ​​zich als een kanaal tussen de organisaties van het bedrijf van de outside world web.

Firewall helpt bij het beschermen van informatie door de informatiebundel te besturen die naar de omgeving komt of vanuit de omgeving gaat.

Leave a Comment

Your email address will not be published.