Wat Zijn De Geslachtenders Van Teletubbies?

wat zijn de geslachtenders van teletubbies? – tinky winky is paars en de grootste teletubby. zijn #1 ding is zijn buitengewone rode zak. tinky winky houdt van wandelen, wandelen, bewegen en vallen.

Hij heeft een unieke melodie die hij graag voor zichzelf zingt, ‘pinkle winkle, tinky winky, pinkle winkle, tinky winky.

‘ tinky winky is dol op enorme omhelzen het beste van alles. Dipsy is groen en de op een na grootste teletubby. Zijn nummer één is zijn zeer contrasterende pet.

Dipsy houdt van bewegen, coole acties en extravagante vooruitgang ondernemen. Hij heeft een uitzonderlijke melodie die hij een kick krijgt uit de kans om voor zichzelf te zingen, ‘bup-a-tum, bup-a-tum, bup-a-tum.

‘ dipsy is dol op grote omhelzingen het beste van alles. Laa is geel en de tweede kleinste teletubby. Haar #1 ding is haar oranje bal.

Laa houdt van melodieën houdt, overslaan en zingen. Ze heeft een uitzonderlijke melodie die ze van de kans springt om voor zichzelf te zingen, ‘laa-li laa-li-laa-li-laa.

‘ laa koestert enorme omhelzingen het beste van alles. Po is rood en de kleinste teletubby. Haar nummer één is haar roze en blauwe fiets die ze uitzonderlijk snel rijdt.

Po houdt ervan om te bewegen en te zingen en te doen als ze plukt. Ze heeft een unieke melodie die ze van de kans springt om voor zichzelf te zingen, ‘fi-dite, fi-thit, fi-thit, fi-thit.

‘ po koestert grote omhelzingen het beste van alles. Al met al kennen wij als geheel de teletubbies, niet klopt dat? we hebben ze allemaal als kinderen bekeken.

Wij als geheel volgden de ervaringen van tinky winky, dipsy, laa en po. Er was over het algemeen één ding dat we accepteerden:.

Leave a Comment

Your email address will not be published.