Wat Was Patrick Swayzes Netto Waarde Toen Hij Stierf?

wat was patrick swayzes netto waarde toen hij stierf? – patrick swayze total activa and compensation: patrick swayze was een amerikaanse entertainer die een totale activa van $ 40 miljoen had op het uur van zijn overlijden in 2009.

Tijdens zijn leven was swayze een van de meest opvallende gelegenheden in hollywood. Hij werd beroemd met de voorbeeldige film uit de jaren 80 “messy moving”, en hij verscheen later in films in de jaren 90, bijvoorbeeld “point break” en “verschijning”.

Het beroep van swayze ging met helemaal de jaren 2000. Tragisch genoeg stierf hij vroeg in het leven van 57 van elke 2009.

Gedurende zijn beroep bevorderde swayze een status omdat hij een multi-capabele vakman was. Naast het feit dat hij vóór de camera aangenaam was, was hij bovendien op dezelfde manier thuis op de broadway -fase.

Bovendien was swayze een bekwame zanger en een artiest. In het licht van zijn opeenvolgende baan als hoofdrol in oprechte films, bevorderde hij bovendien een status omdat hij een seksbeeld was.

Early life: patrick wayne swayze werd op acht augustus 1952 in de wereld gebracht in houston, texas. Zijn moeder was een danschoreograaf en leraar.

Hij werd dicht bij vier verwanten gebracht in de wijk oak woods in houston. Tijdens zijn jeugd veranderde hij in een fervent kunstenaar, schaatser, concurrent en militaire vakman.

Patrick verwachtte een voetbalbeurs te krijgen voordat een knieblessure zijn roeping had beëindigd. In 1972 verhuisde de 20-jarige swayze naar new york city om formele dans te bereiden.

Hij ging naar de bidle expressive dance school en joffrey expressive dance school.

Wie Heeft Het Landgoed Van Patrick Swayze?

Swayze stierf aan kanker in 2009 en liet zijn hele landgoed van $ 40 miljoen over aan zijn vrouw.

Waar Is De Ranch Van Patrick Swayze New Mexico?

Locatie en klimaat: de ranch bevindt zich in de berginstelling ten noordwesten van Las Vegas, New Mexico, en iets meer dan een uur van Santa Fe. Met meer dan 1,5 mijl voorgevel op State Road 65 (de Gallinas Highway), is de ranch het hele jaar door toegankelijk vanuit het centrum van Las Vegas.

Wat Doet De Weduwe Van Patrick Swayze Vandaag?

Een decennium na de dood van de acteur is Lisa, die voornamelijk in Florida woont, verhuisd en in 2014 met juwelier Albert DepriSco trouwt.

Hoeveel Geld Heeft Patrick Swayze Vertrokken?

Patrick Swayze was een Amerikaanse acteur, danser, zanger en songwriter die in de jaren tachtig bekendheid kreeg met optredens in films. Swayze stierf aan kanker in 2009 en liet zijn hele landgoed van $ 40 miljoen over aan zijn vrouw.

Wie Vecht Om Het Landgoed Van Patrick Swayze?

Het is meer dan vijf jaar geleden dat Patrick Swayze is overleden, maar hij kan nog steeds niet vredig rusten – omdat zijn familie en zijn weduwe, Lisa Niemi, in oorlog zijn over de ranch van de overleden acteur, Rancho Bizarro!

Heeft Jason Whittle Geld Gekregen?

Jason Whittle vermogen Jason Whittle heeft een geschat vermogen van $ 600.000. Hij verdiende zijn geld grotendeels uit voetbal.

Aan Wie Heeft Patrick Swayze Zijn Nalatenschap Verlaten?

Swayze stierf aan kanker in 2009 en liet zijn hele landgoed van $ 40 miljoen over aan zijn vrouw. Onlangs onthulden de media het nieuws over het bestaan ​​van de zoon van Patrick Swayze. Naar verluidt had de acteur een geheim liefdeskind dat een juridische stap kon zetten voor een deel van het fortuin van de overleden acteur.

Wat Is Er Gebeurd Met De New Mexico -Ranch Van Patrick Swayze?

In 1997 vertegenwoordigden Charles S. Middleton en Son de voormalige eigenaren in de verkoop van de Rancho de Dias Alegres Ranch aan Patrick en Lisa Swayze. Nu, 23 jaar later, heeft Lisa Swayze de moeilijke beslissing genomen om dit ongerepte onroerend goed te verkopen zodat het nu kan worden gebruikt en genoten door het nieuwe eigendom.

Waar Zijn De As Van Patrick Swayze Verspreid?

Patrick Swayze cremeerde en as om verspreid te worden op New Mexico Ranch – rapport. Patrick Swayze, de “Dirty Dancing” -ster die deze week op 57 -jarige leeftijd stierf in Los Angeles van alvleesklierkanker, is gecremeerd, meldt USMagazine.com. Het overlijdensakte van de acteur verklaarde dat zijn overblijfselen aan zijn vrouw, Lisa, werden gegeven.

Wat Doet Patrick Swayze -Vrouw Nu?

Ze is een ambassadeur voor de Hope for Pancreatic Cancer Action Network, een goed doel gewijd aan de strijd tegen alvleesklierkanker.

Hebben Patrick Swayze En Zijn Vrouw Ooit Samen Een Film Gemaakt?

Ze speelde samen in Steel Dawn (1987) met Swayze en co-starred in Beat Angel (2004). Niemi verscheen ook in brieven van een moordenaar, naast verwanten, jonger en jonger, live! Vanaf de dodencel heeft ze een baby- en slam -dans. Niemi regissed Dance, een film uit 1990.

Leave a Comment

Your email address will not be published.