Wat Voor Soort Dier Is Temmie?

wat voor soort dier is temmie? – temmie (/u02c8tu025b. miu02d0/) is een soort beest in de ondergrondse. ze verschijnen als een opmerkelijke vijand in cascade, bewoners van temmie town en de koopman van tem shop.

Ondanks het mainstream -denken, bouwt het doden van temmie exp op en wordt het gezien als een kill door het spel, waardoor een echte radicale cursus plat kan vallen.

Temmies zien eruit als keleins, met hondenachtige oren op hun hoofd, evenals hun gewone kat, middele lengte donkere haar en blauwe shirts, met uitzondering van de temmie -zakenman, die zilver haar en een gestreepte blauw en geel shirt heeft, alle dingen die gelijk zijn.

Temmie chang zegt dat betty kwong aanvankelijk temmie heeft gepland. Temmie genoot van de doodle, zo veel van dat ze het al vrij lange tijd als mascotte als mascotte had betrokken totdat het in undertale verscheen.

[1]. Alle temmies delen een onvoorspelbare manier van discours, waarbij ze vaak letters verbieden, lagere en bovenste zaken mengen, onregelmatigheden maken, enzovoort.

Er zijn een paar speciale gevallen, zij dat het kan; bounce praat over het algemeen in prachtig engels, de temmie-retailer praat in bekend engels wanneer de held niets zal verkopen dat ze nodig heeft, en standaard temmies in-fight talk in redelijk legitiem engels wanneer temmie chips wordt geweigerd.

Waar Is Temmie Kort Voor?

Temmie Feit van de dag #7: Temmie is eigenlijk vernoemd naar ‘tijdelijk’. Haal gewoon het middelste deel van een lang woord, meestal bijvoeglijke naamwoorden, dat eindigt in ‘y. ‘(Mogelijk = Polly, melancholy = melly, enz.).

Wie Is Er Daarna Vernoemd?

Temmie Chang is de naam van een van de belangrijkste artiesten die aan de game hebben gewerkt, die een cameo in het spel maakt door het personage. Temmie was oorspronkelijk een doodle van Temmie Chang, gemaakt als een grap van Betty Kwong.

Hoe Is Lilypichu Temmie Gekregen?

“Mijn emoties waren overal,” gaf ze toe. “Blijkbaar heeft iemand een wietchocolade op de grond achtergelaten of zoiets, en ze at het.” Twitch/Lilypichu Lilypichu houdt van haar hond Temmie.

Is Temmie Een Hond Of Kat?

Verschijning. Temmies lijken op katten, met hondachtige oren aan de zijkant van hun hoofden, evenals hun normale kattenoren, zwart haar van schouderlengte en blauwe shirts, met uitzondering van de Temmie-winkelier, die in plaats daarvan grijs haar en een gestreept blauw en geel shirt heeft. Temmie Chang zegt dat Betty Kwong oorspronkelijk Temmie heeft ontworpen.

Is Frisk Allergisch Voor Temmie?

In de neutrale/pacifistische route kwam Frisk een Temmie tegen in waterval. Temmie hield van mensen aaien, maar helaas voor Frisk waren ze allergisch voor Temmies.

Waarom Noemde Lilypichu Temmie?

Gesprek. Temmie Feit van de dag #7: Temmie is eigenlijk vernoemd naar ‘tijdelijk’. Haal gewoon het middelste deel van een lang woord, meestal bijvoeglijke naamwoorden, dat eindigt in ‘y. ‘(Mogelijk = Polly, melancholy = melly, enz.).

Is Temmie Een Lilypichu -Hond?

Temmie is Lilypichu’s Pet Pomeranian (Fox geconfronteerd).

Wie Is De Officiële Eigenaar Van Temmie?

Omdat jummy vaak meerdere gelegenheden om Temmie zorgt, is er een veel voorkomende grap in zijn Twitter dat hij inderdaad de “officiële” eigenaar van Temmie is. Bovendien is bekend dat de Twitter -feed van Jummy van 95% Temmie, 5% OTV en vrienden is.

Hoe Spreekt Temmie?

Temmy’s praten grappig of hebben wat ze een spraakbelemmering noemen. Het is meestal gebruik van willekeurige letters of spelfwoorden, behalve Bob, die spreekt met vloeiend Engels. Het verwijdert meestal de laatste letter van het juiste woord, zoals EXTENSVER, WELLCOM, WIL en College.

Leave a Comment

Your email address will not be published.