Wat Kan De Afhankelijkheid Van Versie Niet Tevreden Zijn?

wat kan de afhankelijkheid van de versie niet tevreden zijn? – in deze onderzoeksgids zullen we erachter komen hoe we het “verwaarloosde meld” -foutbericht op kodi 18.

9 kunnen oplossen. Dit bericht verschijnt wanneer u probeert een kodi -add -on te introduceren, maar de gerelateerde voorwaarden kunnen niet worden geïntroduceerd.

Kodi is een sterke mediaspeler die niet alleen de buurtmedia speelt op je gadget -voorraad, maar bovendien streamt het op internet gebaseerde inhoud van over de hele wereld.

Wat kodi echt verbazingwekkend maakt, zijn de outsider kodi -add -ons. Deze add -ons krijgen de overstromingen van uw nummer één substantie van verschillende servers waarmee u ze op internet kunt spelen.

In elk geval werken addons niet in ontkoppeling. Ze zijn krachtig afhankelijk van de externe administraties die ‘voorwaarden’ worden genoemd.

In wezen vereisen alle add -ons de voorwaarden om op het web te krabben en de streams mee te nemen. De overgrote meerderheid van de bekende aanvullende items vereisen verschillende voorwaarden, wordt de waarheid verteld.

Wanneer u aanvullende items introduceert, bijvoorbeeld, vertrekrevival, overeenkomst, yoda of een andere, worden de nodige voorwaarden eveneens geïntroduceerd (in de kans dat ze niet zoals nu zijn geïntroduceerd).

In ieder geval, als ergens rond één afhankelijkheid verwaarloost om te introduceren, toont kodi de fout: “verwacht om een ​​afhankelijkheid te introduceren.

” wanneer de afhankelijkheid niet zou introduceren, kun je de add -on niet met hetzelfde token introduceren.

Leave a Comment

Your email address will not be published.