Wat Is Wormwood Dst?

wat is wormwood dst? – wormwood is een persoon die selectief is voor de hamlet dlc. hij vereist geen inzicht om te openen en is snel toegankelijk.

Hij lijkt in alle opzichten een verlevende plant te zijn, zoals boomguards, maar hij heeft een groene gesneden steen op de gevel van zijn borst.

Het karakter van wormwood is door alle accounts goed verwijderd, terwijl het enigszins ongebruikelijk is, met bijvoorbeeld dingen, bijvoorbeeld, bugs als “bzzters” en vogels als “tweeters”.

Op 6 juni 2019 werd wormwood toegevoegd om niet samen te verhongeren als het tweede dlc -personage na wortox.

Hij is voor niets toegankelijk voor hamlet -eigenaren op steam. Voor alle resterende spelers kan wormwood worden gekocht door de alsemkast, die zijn roseate skin set omvat, of de wormwood fancy kist, die de roseaat, woestijntuin gebonden en lege huidsets bevat.

Hij kan ook worden geweven met 2. 700 spoelen. Wormwood heeft talloze opmerkelijke capaciteiten met betrekking tot planten en plantachtige menigten, naast toelating tot enkele plannen die kunnen helpen bij het herhalen en bewaken.

Hij kan zaden zaaien zonder het gebruik van een ranch en wordt onpartijdig behandeld door hordes zoals de lureplant en snaptooth flytrap.

Hij lijkt bovendien een familierelatie te hebben met een soort planten, die voor de meerderheid van hen als ‘metgezel’ of dingen vergelijkbaar is.

Langs deze lijnen verliest hij wanneer planten om hem heen de emmer schoppen en wint wanneer hij aan het einde van de dag ze plant.

Is Wormwood Goed In Dst?

Ik ben absoluut dol op wormwood, en hij is een geweldige toevoeging aan mijn roster van personages om te spelen, vooral omdat hij een andere speelstijl biedt zonder aanmatigend te zijn. Wormwood kan enigszins beledigend worden in niet samen verhongeren, vooral als je hem koppelt aan de juiste teamgenoten.

Hoe Gebruik Je Wormwood Dst?

Tips

 1. In het favoriete eten van DST Wormwood is gekookte banaan, wat betekent dat hij 15 bonus wint.
 2. Gebruikmakend van zijn vermogen om grote hoeveelheden voedsel te verbouwen, kan alsem in een tent slapen of siësta nee om grote hoeveelheden gezondheid te regenereren terwijl ze nog steeds voedsel over hebben.
 3. Wormwood’s Mogelijkheden kunnen Warlly enorm helpen.
 4. Wat Kan Wormwood Dst Doen?

  Wormwood kan zaden en gewaszaden planten zonder een boerderij. Zaden die op deze manier zijn geplant, duurt vier dagen om volledig te groeien, en ze geven hetzelfde voedsel dat ze zouden doen als ze op een boerderij worden gekweekt. Hij kan zaden planten op de meeste turfen, met uitzondering van dingen zoals rotsachtig gras, dambordvloeren en vulkanische grasmat.

  Wat Is Het Beste Voedsel In Dst?

  Het beste eten voor gezond verstand is Ice Cream dat spelers 50 gezond verstand en 25 honger biedt. Icecream vereist 1-2 zuivelproducten (boter of elektrische melk), ijs en zoetstof (honing of honingraat), hoewel het minstens één van elk nodig heeft.

  Wat Verhoogt Wendys Gezond Verstand?

  In het bewind van Giants (ROG) DLC, met een slinger en een mooie parasol uitgerust, lijdt Wendy ‘s nachts bijna geen gezond versnelling, wat betekent dat het verzamelen van 18 bloembladen haar gezond verstand kan houden gedurende zowel dag en nacht tijdens de vroege dagen wanneer andere gezond verstand kan Het herstellen van alternatieven is niet beschikbaar.

  Wat Is Het Langstgaande Eten In Dst?

  Elk soort gekookt vlees duurt langer dan enig rauw vlees, maar elke vorm van rauwe groente duurt langer dan elke gekookte groente. De uitzonderingen zijn popcorn, die langer duurt dan rauwe maïs; Champignons, die evenveel tijd duren, hetzij gekookt of rauw; en zeewier in schipbreuk, die langer duurt wanneer het wordt gekookt.

  Welk Eten Geneest De Meeste Dst?

  [Top 5] Verhonger niet samen het beste genezende voedsel

  1. Pierogi.
  2. Dragonpie.
  3. Honingham.
  4. Jerky.
  5. vlindervleugels. Vlindervleugels zijn voedselproducten die zijn gevallen door een vlinder te doden.
  6. Hoe Vergroot Je De Gezond Verstand In Dst?

   Over het algemeen, in de nabijheid van monsters, duisternis, regen, het eten van slecht of rauw voedsel, of het gebruik van verschillende magische items vermindert gezond verstand; Terwijl je bepaalde kleding draagt, het eten van schokkerige en crockpotvoedsel, bijna vriendelijke varkens zijn en slapen verhoogt de gezond verstand.

   Drijft Abigail Gezond Verstand Af?

   Het oproepen van Abigail voert gezond verstand met 50 punten af. Wanneer ze “sterft”, zal ze de bloem laten vallen, zodat Wendy haar opnieuw kan spawnen nadat de cooldown -periode is verlopen. Merk op dat een hit van de speler haar zal vermoorden en ze kan vaak onverwacht door de speler worden gericht tijdens de strijd. De bloem heeft drie fasen van bloeien.

   Hoe Roep Je De Zus Van Wendy Op?

   Abigail’s Flower is een karakterspecifiek item dat door Wendy wordt gebruikt om de geest van haar tweelingzus, Abigail, op te roepen door het op de grond te plaatsen en elke menigte in de buurt van de bloem te doden. Wendy’s eigen dood is ook voldoende om Abigail op te roepen.

   Hoe Kan Ik Het Eten Langer Dst Laten Duren?

   Voedselrot en wat je kunt doen om niet te verhongeren.

   1. Gebruik een ijsbox. Dit is waarschijnlijk de meest voor de hand liggende die iedereen bekend is.
   2. Wacht om het te koken Kook elk voedsel zal de bederf van alle voedsel in tweeën verlagen (rood verwend voedsel wordt meestal weer vers) maar het gaat een beetje verder dan dat.

Leave a Comment

Your email address will not be published.