Wat Is Stencil Gel?

wat is stencil -gel? – deze nieuwe 2-in-1 stencil moving gel reinigt en maakt de huid klaar voordat het invult als het uitwisselingsmedium.

Het aanbrengen van een bescheiden hoeveelheid van deze gel op de huid reinigt oliën en dode huidcellen en breidt de aard van bewegingen uit.

Vervolgens verplaatst een buitengewone organische mix stencils van verplaatsingspapier en steekt ze in de huid, waarbij het stencil op het atoomniveau wordt bevestigd.

Deze olievrije, propyleen zonder glycol, alle normale mix is ​​ok voor alle huidtypen en is verbeterd voor gebruik met s8 red exchange -papier.

Onze kleinste zak met 8 eenheid was expliciet bedoeld voor vakantjes van de reis. Individuele gelpakketten zijn tsa onderschreven.

Elke eenheid heeft een voordelige scheurtop die het openen van de s8 red inking gel eenvoudig maakt.

De stencil -premium tranfer gel is een geweldig item, uiterst eenvoudig te verspreiden en charmant op de huid.

Vanwege het aangename en steriele siphon -gadgetkader is er een dwingende reden om de container te schudden of te tippen.

Waar Is Stencil -Gel Van Gemaakt?

30% aloë vera -gel met lidocaïne. Bactine 4% Rose-water en glycerine 2% Witch-Hazel 1%.

Wat Is Tattoo Stencil -Gel?

De premium tattoo stencil primer gel van Electrum is een van de meest gebruikte producten om stencils aan te brengen. Een van de vele geliefde producten ontwikkeld door tattoo -artiesten voor tattoo -artiesten. De primer is een all-purpose sjabloonproduct dat zelfs werkt met huidmarkeringen.

Wat Is Stencil -Gel?

Tatwax stencilgel is ontworpen en geformuleerd om overdracht van tattoo -stencils moeiteloos en gemakkelijker dan ooit tevoren te maken. Stencil -gel -tatoeage reinigt en bereidt de huid voor voordat u dient als het overdrachtsmedium.

Waar Is Tattoo -Stencilvloeistof Van Gemaakt?

De chemische samenstelling van de tattoo -stencil omvat een conservatieve chemische samenstelling die 56% propyleenglycol, 30% diazolidinyl ureum, 11% methylparaben en 3% propylparaben omvat, dat commercieel bekend staat als Germaben II.

Wat Zijn De Ingrediënten In Stencil -Spullen?

Ingrediënten van stencil-spullen bestaat uit water, aloë barbadensis blad juic, propyleenglycol, natriumstearaat, steareth-20, carbomer, polysorbaat-20, polyquaternium-55, triethanolamine, quaternium-15. Al deze ingrediënten zijn veilig en niet giftig om op de huid te gebruiken.

Wat Kan Ik Gebruiken Om Een ​​Tattoo -Stencil Op Te Steken?

Groene zeep is te vinden bij elke tattoo -aanbodwinkel.

 1. Scheer het gebied dat u van plan bent te tatoeëren met een scheermes.
 2. Breng het roll-on speed stick-merk (of generieke equivalent) deodorant aan op het geschoren huidgebied.
 3. Breng het stencil voorzichtig op de huid aan.
 4. Wat Is Een Stencil -Tatoeage?

  Een briljant stencil en lang op de huid is een van de belangrijkste basis voor tatoeëren. Voor deze belangrijke stap van tattoo -kunst hebben we veel tools van verschillende fabrikanten voor u in het bereik.

  Wat Is Stencil -Vloeistof?

  Tattoo stencil vloeistof: onze balsemtattoo -stencilvloeistof is speciaal op de huid ontwikkeld om gemakkelijk uw stencil te verzenden. Scherpe optica: met de hoog -kwaliteit kleur kunnen opmerkelijk scherpe resultaten worden bereikt die er echt uitzien.

  Wat Is Stencil -Primer?

  Electrum Green Gold Stencil Primer is een uiterst effectieve trigger -vloeistof ontwikkeld door tattoo -artiesten voor tattoo -artiesten. Electrum werd ontwikkeld en vervaardigd op basis van jaren van ervaring op het gebied van tatoeëren. De gel -achtige vloeistof houdt het stencilscheermes -schaar op de huid.

  Welke Pen Voor Stencil?

  Onder stencil en Co. vindt u alles wat u nodig hebt om uw tattoo -kunst naar de huid van uw klant te brengen. Als u graag uit vrije hand kunstwerken wilt maken, zijn onze Tombow ABT -penseelpennen geschikt. De fijne punt van deze pennen zorgt voor een exacte lijnen op de huid van uw klanten.

Leave a Comment

Your email address will not be published.