Wat Is Pre En Post?

wat is pre en wat is post? – is die post een lange plug of bord die vanaf het begin stopt; muurpost; een lichte post of post kan (verouderd) zijn van een van een progressie van mannen die op expliciete plekken langs een naste losplanten worden geplaatst, met verplichting met betrekking tot het overbrengen van letters en verzendingen van de liniaal (en latere anderen) langs de cursus of post kan een toegewezen station zijn ; een poortwachter-post terwijl pre (shoptalk) voorvocht is, de vloeistof van cowper, voorontlading.

Is dat bericht om op een prominente manier voor algemene audit of post te hangen (een melding) om te kunnen sturen om iets te verzenden of post kan zijn om (een naam) in te voeren bij een overzicht, met betrekking tot ondersteuning, vooruitgang, en dus terwijl pre (shoptalk) is om vooraf te ontkennen.

Is die post later; vooral na een enorme gelegenheid die langdurig implicaties heeft, terwijl pre eerder is (iets kritisch).

Peri-manager periode. Met dit voorvoegsel kunt u een uitstekend duidelijke gelijke ontwikkeling maken die alle gevallen bestrijkt:.

Google [pre-post-peri-] voor modellen “in de natuur”. Deze voorvoegsels zijn bekend in klinische frasering, bijvoorbeeld pre-, peri- en post-sedatie.

Pre- en huidige voorvoegsels verwijzen naar wanneer gelegenheden. Bijvoorbeeld in de richting van het begin en in de richting van de afwerking van de tijd of wanneer de onderzoeken.

Pre een voorvoegsel dat aanvankelijk werd gevonden in leenwoorden uit het latijn, waar het impliceerde voor (selectieve gebeurtenis), onnodig gebruikt als een voorvoegsel, eerder, eerder, binnenkort, eerder, eerder, voorheen en met andere niet-literale implicaties (eerste verbale maternale voorvoer vóór de conflict).

Leave a Comment

Your email address will not be published.