Wat Is Opgedoken Hout?

wat is opgedoken hout? – ervan uitgaande dat u weet dat u de hardhouten struikelindustrie kent, realiseert u zich dat, behalve als u wordt aangegeven, door de oven gedroogde hardhouten blunder van de fixatiewerf gewoonlijk onaangenaam wordt gegeven.

Tegenwoordig zijn er echter echter van vele klanten die hun hout aan het accepteren zijn. Hier en daar is het om meer klaar te zijn voor hun assemblagecyclus verschillende keren is het om de optie te hebben om gemakkelijker de korrelvoorbeelden of houtkwaliteiten te bepalen.

Bovendien geeft een verzoek om hun leverancier om hun hout aan de oppervlakte te komen, omdat ze accepteren dat het een lichte vrachtinvesteringsfondsen geeft en op grond van het feit dat het de neiging heeft om meer kosten te doen dan dat ze het hout zelf door een schaafmachines hanteren.

S4s, of blunder dook vier zijden op, is een andere normale oppervlakte -keuze. Dit verwijst naar belastingen op het scheppen en bovendien worden ze rechtlijnig aangescheurd aan verschillende zijden die de lading op het niveau brengen, formeel gekleed in dikte gekleed en geregeld met gelijke randen bereid voor het assemblagesysteem.

Dit is meestal een ding voor hardhouthandelaren, winkels of makers die op zoek zijn naar hout om eenvoudig te verwerken via een verval om een ​​voltooid item te maken.

Wat Is Oppervlakte Of Gekleed Hout?

Termijn. Hoofddefinitie. Gekleed hout. Lumber dat wordt opgedoken door een Palming -machine aan één kant (S1S), twee zijden (S2S), één rand (S1E), twee randen (S2E) of elke combinatie van zijden en randen (S1S1E, S2S1E, S1S2E of S4S) . Synoniemen: gepland hout, opgedoken hout.

Wat Is De Betekenis Van S2S En S4’S Voor Hout?

De SXS-aanduiding verwijst eenvoudig naar hoeveel partijen vooraf zijn opgedoken. S2S = Opdook twee zijden, S3s = drie zijden opgedoken en S4S = vier zijden opgedoken. S2S – Het bord is door een schaafmachines gerund die twee platte gezichten produceert, maar de randen blijven ruw.

Wat Is Recht Gevoerd Hout?

Een rechte lijn rip zet een echte rand op het bord zodat je het tegen een tafelzaag hek kunt uitvoeren en de stukken die je nodig hebt kunt knippen. Een rechte lijn RIP wordt ook uitgevoerd na het meten van het bord. De RIP verwijdert 1/16 “tot 1/8” van de breedte van het bord. Dus je vraagt ​​je misschien af ​​waarom.

Wat Is Het Verschil Tussen Ruw Hout En Geklede Hout?

Je zou waarschijnlijk willen overwegen om ruw gezaagd hout te gebruiken als je een materiaal nodig hebt voor massieve houten balken en rechthoekige houten secties. Gedroogd geklede hout daarentegen staat bekend als een meer premium afwerking. Dit hout is niet rauw en is aan alle kanten gekleed, waardoor een veel soepelere afwerking ontstaat.

Wat Betekent Opgedoken Voor Hout?

Oppervlakte van hout of kleding hout, is het plannen van de planken zodat elk bord glad en in dikte van de dikte is. Het meest voorkomende verzoek om opgedoken hout dat we zien zijn S2S, of hardhoutborden dook twee kanten op.

Wat Is Het Aankleden Van Hout?

Een beschermende coating voor hout dat een natuurlijke afwerking van het water geeft aan exterieur houtwerk zoals deuren, ramen, pergola’s, hekken, fasciaboards, poorten etc.

Wat Is Het Verschil Tussen Behandelde En Geklede Dennen?

Het wordt alleen gedroogd voordat het behandelt en niet daarna. Het eindresultaat is een hout dat nog steeds vrij dicht bij zijn natuurlijke staat ligt en er erg rauw uitziet en aanvoelt. Aan de andere kant is gekleed hout de meest voltooide van alle hout op de markt, wat een extreem soepele en consistente afwerking biedt.

Wat Is Oppervlakkig Hout?

Oppervlakkig hout of kleding hout, is het plannen van de planken zodat elk bord glad en in dikte van de dikte is. Het meest voorkomende verzoek om opgedoken hout dat we zien zijn S2S, of hardhoutborden dook twee kanten op.

Waarom Moet Hout Worden Gepland?

De geplande oppervlakken hebben een perfect vlak en vlakke oppervlak. Dit kan met name belangrijk zijn als het hout wordt gebruikt voor stukken zoals planken of keukenwerkoppervlakken. Geplande oppervlakken zorgen ook voor flush joins tussen afzonderlijke stukken hout, waardoor sterkere, netter gewrichten worden gegeven.

Wat Zijn Die Doelen Van Ruw Hout?

Ruw gezaagd hout wordt meestal gebruikt voor stukken zoals interne frames waar het wordt verborgen door een nette buitenlaag. Het wordt ook gebruikt voor balken onder vloeren of op zolders waar het niet zichtbaar is. Voor elke taak waar de sterkte van het hout de belangrijkste factor is, niet het uiterlijk, is het ideaal.

Hoe Glad Hout Gladstrijken?

Begin met schuren met schuurpapier tussen 40 en 60 gruis. Het gebruik van een power-tool, zoals een riemschuurmachine of een oscillerende handschuurmachine, wordt geadviseerd voor deze ruwe sanding. Zand met het korrel van het hout totdat alle merkbare onvolkomenheden in het hout verdwenen zijn.

Waar Staan ​​S2S En S4’S Voor?

De SXS-aanduiding verwijst eenvoudig naar hoeveel partijen vooraf zijn opgedoken. S2S = Opdook twee zijden, S3s = drie zijden opgedoken en S4S = vier zijden opgedoken.

Wat Betekent S4’S In Hout?

S2S dook twee kanten op. S4s dook vier kanten op. Houtgroottes. Een “kwartaal” -systeem wordt vaak gebruikt in de hardhouten houtindustrie bij het verwijzen naar de dikte. 4/4 verwijst naar een 1 inch dik bord, 6/4 is 1-1/2 inch, 8/4 is 2 inch, enzovoort.

Wat Is S1S En S2S?

S1s dook op één kant op. S2S dook twee kanten op. S4s dook vier kanten op. Houtgroottes. Een “kwartaal” -systeem wordt vaak gebruikt in de hardhouten houtindustrie bij het verwijzen naar de dikte.

Wat Betekent Het Om Hout Aan De Oppervlakte Te Komen?

Oppervlakkig hout of kleding hout, is het plannen van de planken zodat elk bord glad en in dikte van de dikte is. Het meest voorkomende verzoek om opgedoken hout dat we zien zijn S2S, of hardhoutborden dook twee kanten op.

Wat Is 2S2 -Hout?

S2S = Opdook twee zijden, S3s = drie zijden opgedoken en S4S = vier zijden opgedoken. S2S – Het bord is door een schaafmachines gerund die twee platte gezichten produceert, maar de randen blijven ruw.

Leave a Comment

Your email address will not be published.