Wat Is Mtu Mismatch?

wat is mtu mismatch? – de schrijver van dit bericht biedt de gegevens die zonder nadenken in deze plaatsing worden bewaard en met het grijpen van de gedoe dat er om welke reden dan ook geen voorgestelde of gecommuniceerde redelijkheid of gereedheid is.

Gegevens die zijn gegeven, zijn om te regelen, rechtvaardig en moeten niet worden opgevat als het leveren van een bekwame aansporing van welke aard dan ook.

Het gebruik van de gegevens van dit bericht is uitsluitend ondanks overvloedig advies van het tegendeel. Bij geen enkele gelegenheid loopt de maker het risico op enige schade aan die geen enkele limiet tellen (zonder limiet, schade aan het verlies van doel, informatie of voordeel) die voortkomt uit het gebruik of machteloosheid om de gegevens van de plaatsing te gebruiken, ongeacht of de maker is geïnstrueerd over de kans van dergelijke schade.

Wat de l3 -schakelaar zal doen, met een te enorme mtu -bundel, op een l3 -interface, vertrouwt op het ip -pakket.

In het geval dat het df -bit van het pakket (don’t piece) is ingesteld, laat switch de te enorme bundel vallen en stuurt het een bericht naar de bron.

In het geval dat het df -bit van het pakket niet is ingesteld, zal switch de bundel scheiden en de stukken doorsturen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.