Wat Is Livs Volledige Naam In Liv En Maddie?

wat is livs volledige naam in liv en maddie? – er wordt aangetoond dat ze maddie nog meer aanbiedt dan alles en alles zou doen voor maddie. de tweeling is voor alles afhankelijk van elkaar en wanneer ze zich ellendig of angstig voelen, hebben ze over het algemeen de andere tweeling nodig om hen een motiverende toespraak te geven.

Evenzo worden liv en maddie over het algemeen ziek wanneer de andere tweeling ziek wordt, zoals weergegeven in opsluiting a-roney.

Liv heeft ook een schattige neiging om helemaal giggly te worden in de buurt van holden of wanneer ze iets vernedert zoals in triangle-a-rooney wanneer zij en holden zongen.

Liv wordt afgebeeld door pigeon cameron, die maddie ook afbeeldt; in scènes waar bird maddie weergeeft, wordt liv afgebeeld door body twachtige emmy buckner.

Liv is levendig, belachelijk, vurig en is enthousiast over design. Liv houdt van acteren en zingen en is buitengewoon zeker en opgewonden wanneer gevraagd om ze allebei te doen.

Over het algemeen zet ze haar geliefden op de eerste plaats, en in elk geval, wanneer ze versnelt terwijl ze probeert hen te helpen, heeft ze over het algemeen de beste verwachtingen op een basisniveau (zoals gevonden in twin-a-roney en verschillende afleveringen).

Wat Is De Volledige Naam Van Liv?

Liv Rooney Olivia “Liv” Rooney (Dove Cameron) is een van een paar identieke tweelingen van de Rooney -familie. Ze is het oudste kind van het gezin en de oudere zus van Joey en Parker.

Wat Is De Tweede Naam Van Maddie Rooney?

Madison Catherine “Maddie” Rooney. Joseph Peter “Joey” Rooney Jr. (Pete gaat met zijn middelste naam) Parker Benedict Rooney.

Is Liv’s Echte Naam Olivia?

Olivia “Liv” Rooney (Dove Cameron) is een van een paar identieke tweelingen van de Rooney -familie. Ze is het oudste kind van het gezin en de oudere zus van Joey en Parker.

Heeft Liv Rooney Een Vriendje?

Holden Dippledorf (Jordan Fisher) is de buurman van de Rooney en hij wordt het nieuwe vriendje van Liv in Coach-A-Rooney.

Wat Is De Tweede Naam Van Joey Rooney?

Joseph Gilligan “Joey” Rooney (Joey Bragg) is het middelste kind van de familie Rooney. Hij is de middelste broer van Liv en Maddie en oudere broer van Parker. Joey is student aan Ridgewood High. Parker noemt hem liefdevol “munch”.

Wat Is De Volledige Naam Van Parker In Liv En Maddie?

Parker Rooney (Tenting Norgay Trainor) is het jongste kind van de familie Rooney. Hij is 13 jaar oud en een zesde-klasser op een niet bekendgemaakte school. Hij gaat echter twee keer per week naar Joey’s Robotics Club op Liv en Maddie’s School.

Wat Is De Middelste Naam Van Joey Roneys?

Joseph Gilligan “Joey” Rooney (Joey Bragg) is het middelste kind van de familie Rooney. Hij is de middelste broer van Liv en Maddie en oudere broer van Parker. Joey is student aan Ridgewood High.

Wat Is De Volledige Naam Van Liv Rooney?

Olivia “Liv” Rooney (Dove Cameron) is een van een paar identieke tweelingen van de Rooney -familie. Ze is het oudste kind van het gezin en de oudere zus van Joey en Parker.

Wat Is De Middelste Naam Van Liv Aan Liv En Maddie?

Stephanie Einstein (rol in Sing It Loud!/Sing It Louder !!) Olivia “Liv” Rooney is een van de twee hoofdrolspelers van de originele serie Liv en Maddie van Disney Channel, samen met haar identieke tweelingzus en beste vriend Maddie.

Leave a Comment

Your email address will not be published.