Wat Is Hout Firring?

wat is hout firring? – een firring is een slank segment van hout (of ‘veilig’) dat over zijn lengte schuine is gesneden, zodat het strakker wordt, met het ene uiteinde verder dan het andere.

Brandstoffen worden gebruikt bij de ontwikkeling van daken op het niveau om een ​​val te maken, waardoor we garanderen dat water naar de onderkant stroomt.

Gewoonlijk zijn ze bedoeld tot een daling van 1:40, die in de buurt van fouten in de buurt een basisval van 1:80 in de voltooide ontwikkeling moeten veroorzaken.

Ze worden gemaakt door op een punt te snijden langs de lengte van een houtbeveiliging. Aangezien dit deskundige snijuitrusting vereist, worden er veel van de tijd die buiten de site wordt geproduceerd.

Gewoonlijk toegankelijke maten hebben een meest extreme dwarssegment van 47 mm x 50 mm, 47 mm x 75 mm en 47 x 100 mm.

Brandstoffen worden twee bij twee gesneden, met de stukken aan de twee zijden van de snijlijn die worden gebruikt om de verspilling te beperken.

Ze kunnen worden gesneden in niet te onderscheiden wedstrijden of instortende wedstrijden. Niet te onderscheiden overeenkomsten zijn vergelijkbaar wanneer gesneden, hoewel een instortend paar wordt gesneden om een ​​aanhoudende val in te ramen wanneer het begint om te eindigen.

Nb: het term metaalbroebramework of mf -framework verwijst naar een procedure voor het maken van een consistente mortel -innerlijke wrapping met een leegte achter voor de oprichting van administraties.

Gipsplaat is eenvoudig gefixeerd op de vermomde metalen furrings. Dit kan worden gebruikt als een optie in tegenstelling tot conventionele houten beveiligde ontwikkeling voor scheiders en daken.

Welke Herfst Moet Een Plat Dak Hebben?

Welke toonhoogte is een plat dak? Als platte daken goed moeten werken, moeten ze een helling hebben, bekend als een val, om regenwater af te werpen. De val mag nooit minder zijn dan 1:80 en bij voorkeur ongeveer 1:40.

Hoe Wordt Een Plat Dak Gebouwd?

Onder de basis worden platte daken meestal gebouwd met een plafond, genageld aan balken die een dek ondersteunen (meestal hout in residentiële constructie), een dampbarrière, isolatie en een dakbord. Van daaruit bepaalt het platte daksysteem dat u kiest de materialen die u aanbrengt.

Waar Is Taps Toelopend Aan?

Gebruikt in platte dakinstallaties om een ​​helling te creëren voor regenwater om van uw dak te rennen, wordt dit 3,6 m lange taps toelopende vuurring gemaakt van 2-inch onbehandeld hout en is aan uw dakbalken gemonteerd.

Wat Is Er Op Een Plat Dak?

Een firring is een dunne strook hout (of ‘batten’) die diagonaal over de lengte is gesneden, zodat het tapt, met het ene uiteinde dieper dan het andere. Brandwonden worden gebruikt bij de constructie van platte daken om een ​​val te creëren, zodat water naar de onderkant loopt.

Spijkt Of Schroef Je Furring Strips?

Als je furring -strips moet strelen in plaats van een muur te bouwen, ga dan zeker met mechanische bevestigingsmiddelen (d.w.z. tapcon -schroeven – vermijd betonnen nagels). Constructielijm wordt niet gemaakt voor een “structurele toepassing” zoals het binden van 2×4’s aan een betonnen muur.

Hoe Ver Uit Elkaar Plaatst U Furring Strips?

Ruimte verankert ongeveer 8 tot 10 inch uit elkaar. Herhaal over de lengte van de bovenkant van de muur, beweeg vervolgens naar de onderkant en haal de strook 1/4 tot 1/2 inch van de vloer en presteer opnieuw.

Wat Is Het Doel Van Furring Strips?

In de constructie zijn furring (furring strips) dunne strips van hout of ander materiaal om oppervlakken van een ander materiaal te verhogen om vocht te voorkomen, ruimte te maken voor isolatie of om plafonds of muren op te duiken en weer op te duiken.

Wat Zijn De Lagen Van Een Plat Dak?

Lagen op lagen gemodificeerd bitumen (mod-bit) kunnen maximaal zes lagen zijn, afhankelijk van uw behoeften: dek, isolatie, lagen, membranen, lijmen en oppervlakken. Capsheet dakbedekking is twee of drie lagen aangebracht over de isolatie en het dek van uw dak met lage helling.

Waar Zou Een Plat Dak Van Worden Gemaakt?

Een verscheidenheid aan materialen kan worden gebruikt om een ​​plat dak te maken. De meest voorkomende omvatten EPDM-rubber, single-ty (TPO, PVC), gemodificeerd bitumen, opgebouwde daken (bur) en spray polyurethaanschuim. Veel huiseigenaren kiezen EPDM of TPO. EPDM -daken zijn betaalbaar en kunnen een levensduur van 30+ jaar bereiken.

Hoe Ga Je Naar Een Plat Dak?

Voor drainagedoeleinden vereisen de huidige bouwcodes minimaal twee procent helling of een een vierde eenheid verticaal voor elke 12 eenheden horizontaal. Met andere woorden, het dak moet een vierde van een centimeter om de 12 inch afpakken. De helling is nauwelijks merkbaar tot het blote oog.

Hoe Bouw Je Een Plat Dak?

Op een basisniveau komt de constructie van een platte dak in de vorm van dakbedekking, of balken omdat ze vaker bekend zijn of staalsoorten die over twee staanders worden gelegd (muren in de meeste gevallen). De staal, of RSJ’s (opgerolde stalen balken) zijn vaak ingebouwd in een of beide muren om extra stabiliteit aan de dakstructuur te geven.

Leave a Comment

Your email address will not be published.