Wat Is Het Verschil Tussen Stp Rstp Mstp?

wat is het verschil tussen stp rstp mstp? – stp is de korte structuur voor het verspreiden van de boomconventie en rstp (snel doorkruisende boomconventie), mstp (verschillende kruisende boomconventie) zijn volledig uitzonderlijk/verder ontwikkelde executies van stp.

In dit artikel zullen we proberen de fundamentele ideeën te begrijpen om zich te verspreiden over boomconventies en hun uitvoering.

Het oversteken van de boomverdrag en de superieure weergave zijn voornamelijk vereist om twee redenen – om netwerkcirkels te voorkomen (vanwege verschillende manieren tot een soortgelijk doelstelling) en om openlijke repetitiviteit te presenteren in de verbindingsassociaties (ervan uitgaande dat één verbinding plat valt, de informatie is vooralsnog door een alternatieve verbinding/cursus gestuurd).

Netwerkcirkels gebeuren zo nu en dan onbedoeld, met name in enorme organisaties. Wanneer er ten minste twee manieren zijn naar een soortgelijk doel, is er een risico dat transmissiepakketten een grenzeloze cirkel binnenkomen en vervolgens blokkade in de organisatie veroorzaken.

Op deze manier wordt stp gebruikt om de beste manier te onderscheiden van het objectief en alle resterende manieren (joins).

De gehinderde joins worden niet altijd weggegooid. Ze worden geassocieerd en latent gehouden door stp, zodat, wanneer de beste manier plat valt – de volgende beste manier kan worden bereikt door de belemmerde verbindingen te activeren.

Denk aan de bovenstaande overzicht. Laten we ons voor de gelegenheid concentreren op de schakelaar a, b en c.

Schakelaar c is gekoppeld aan schakelaar an en schakelaar b via directe verbindingen. Toch is er een andere verbinding (in het rood uit elkaar gezet) die gaat van schakelaar a naar schakelaar b.

Aangenomen dat er geen verspreiding van de boomverdrag in deze situatie wordt toegepast, zou er een cirkel van informatie en dus verstoppen in de organisatie uitzenden.

Leave a Comment

Your email address will not be published.