Wat Is Het Verschil Tussen Homewrecker En Joey Bag Of Donuts?

wat is het verschil tussen homewrecker en joey bag of donuts? – de enige differentiatie tussen de 2 is dat de huisvrouw vergezelt guacomole en is ongeveer 70 centen prominenter dan de joey.

Moes heeft een echt coole deelname van de ventilator, ze vervoeren me de kosten van vrijwel elke unieke week.

Joey pack ‘o donuts is gewoon een naam voor een goliath italiaanse buddy, die naar alle waarschijnlijkheid een extreme mate van pasta eet.

Mexicaanse burrito met guac onze og en ongelooflijke huisvrouwburrito is vol met guac van hoge kwaliteit, voorbereide rijst, bonen, vernietigde cheddar en uw optie van carnitas, biefstuk, kip, vloerhamburger of normale tofu.

Allemaal op een 12-inch tortilla. Bij moe’s southwest barbecue heb je de optie om je unieke burrito te maken vanwege je liefde.

? in atlanta, georgia, in 2000, is moe’s southwest barbecue, een snel stijgend model met een betrouwbare aanhang door de hele vs, ongelooflijk voor zijn build your-eigen burrito-gedachte.

Volgens een pers -e -mail over hun langetermijnfeest, maakt moe’s hun huisvrouwburrito 100% groter.

Dit houdt in dat de verbeterde burrito de weegschaal op een grote twee pond zal geven, terwijl hij tot ongeveer acht centimeter verdeelt!.

De nieuwe burrito is een 100% grotere aanpassing van de keten van nu gigantische huisvrouwburrito.

U2026 volgens een verklaring is de burrito voldoende groot om voor een hele familie te zorgen, het is 8-inch lang en weegt twee pond.

Het lijkt erg op het voorbeeldige maar toch tweevoudige grootte. Onze homewrecker bowl vergezelt uw beslissing van eiwitten, rijst, bonen, vernietigde cheddar, vernietigde sla, pico de gallo, sharp cream en guac.

Ook is guac inderdaad opgenomen.

Wat Zit Er In Moe’s Huisvrouw?

Het is legendarisch. Onze huisvrouw wordt geleverd met uw keuze van eiwitten, rijst, bonen, geraspte kaas, geraspte sla, pico de gallo, zure room en guac. En ja, guac is inbegrepen.

Hoe Groot Is De Homewrecker Burrito?

Klokken op 8 centimeter lang en gevuld met 2 pond van de hoogwaardige ingrediënten die je kent en waar je van houdt, is de Grande HomeWrecker een machtige maaltijd waar je je goed over kunt voelen.

Wat Is Een Bowl Voor Thuiswres?

NIEUWE. De HomeWrecker Bowl. Gevuld van boven naar beneden met verse, hoogwaardige ingrediënten-helemaal natuurlijke witte vleeskip, in eigen huis verse pico de gallo gemaakt en afgezet met guac gemaakt met Hass Avocados. Geen wonder dat het een menigte-vreder is.

Hoeveel Calorieën Zitten Er In Een Kom Met Huisvrouw?

HomeWrecker (1 portie) bevat 82 g totale koolhydraten, 70 g netto koolhydraten, 37 g vet, 43 g eiwit en 842 calorieën.

Hoe Groot Is De Moes Homewrecker Burrito?

De nieuwe Grande HomeWrecker omvat 100 procent meer van hetzelfde en maatregelen op 8 inch en weegt 2 pond. U kunt de Grande HomeWrecker vinden bij Moe’s tot en met 6 oktober 2020 met prijzen vanaf $ 9,99. Foto via Moe’s Southwest Grill.

Hoe Groot Zijn De Tortilla’s Bij Moe’s?

Om te beginnen gebruikt Moe een 12-inch bloemtortilla, die deze op een vel folie plaatst voordat hij zich op de toppings stapelt. Met alle ingrediënten verpakt op het midden van de tortilla – in dit geval een stevige portie biefstuk, rijst, bonen, kaas, salsa, guacamole, zure room, uien en olijven – ben je klaar om te rollen.

Wat Is De Huisvrouw Van Een Moe?

Mexicaanse burrito met guac is het groot. Het is legendarisch. Onze huisvrouw wordt geleverd met uw keuze van eiwitten, rijst, bonen, geraspte kaas, geraspte sla, pico de gallo, zure room en guac. En ja, guac is inbegrepen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.