Wat Is Het Tegenovergestelde Van Prequel?

wat is het tegenovergestelde van prequel? – prequel is een term in show en schrijven: het impliceert iets dat tegengesteld is aan spin-off. wanneer een verhaal in een paar fasen wordt verteld, is het normaal dat het door de tijd is gerangschikt.

Een progressie van boeken over de tweede wereldoorlog begon bijvoorbeeld met de jaren 1930 en belandde in 1946.

[1]. In het licht van meerdere factoren komt dit niet noodzakelijkerwijs in alle gevallen op. In de filmreeks star wars was de hoofdfilm star wars episode iv: another expectation (1977).

Het werd gevolgd door drie prequels, die star wars -aflevering i: the ghost danger (1999) waren; star wars episode ii: assault of the clones (2002) en star wars episode iii: vengeance of the sith (2005).

Voor goed gebruik wordt de term ‘prequel’ mogelijk toegepast wanneer het werk essentieel is voor een serie en wanneer de latere verdeling verwijst naar een voorgaande tijd.

Het is een oude gedachte, maar toch een die vandaag vaak betrokken is voor dramatisering op film en tv.

De cypria, een werk van verouderd grieks schrijven, is een prequel voor homer’s ilias. Een verbonden gedachte is de geschiedenis, het basisverhaal van een hoofdverhaal of karakter.

Wat Is Het Tegenovergestelde Van Een Vervolg?

Tegenover iets dat plaatsvindt als gevolg van een eerdere gebeurtenis. antecedent. oorzakelijk verband. oorzaak.

Wat Komt Het Eerste Prequel Of Vervolg?

Een prequel is een verhalend werk dat is uitgebracht na een bestaand verhaal, maar bestaande uit gebeurtenissen die plaatsvinden vóór het originele verhaal. Prequels verschillen van vervolg, die zijn ingesteld na een origineel verhaal en verder gaan in chronologische volgorde.

Wat Is Het Prequel -Synoniem?

Prequel-synoniemen op deze pagina kun je 7 synoniemen, antoniemen, idiomatische uitdrukkingen en gerelateerde woorden voor prequel ontdekken, zoals: prequels, bijbehorende stuk, remake, roman, manhunter, trilogie en vervolg.

Wat Is Het Tegenovergestelde Van Shrek?

Drek is een kwaadaardige ogre die het tegenovergestelde is van Shrek.

Wat Komt Voor Een Vervolg?

Een prequel is een werk dat deel uitmaakt van een achtergrondverhaal van het voorgaande werk. De term “prequel” is een 20e-eeuws neologisme uit het voorvoegsel “pre-” (van Latijnse prae, “vóór”) en “vervolg”. Net als vervolg kunnen prequels al dan niet dezelfde plot hebben als het werk waaruit ze zijn afgeleid.

Wat Is Het Tegenovergestelde Van Prequel?

Prequel is een term in drama en literatuur: het betekent het tegenovergestelde van het vervolg. Wanneer een verhaal in verschillende fasen wordt verteld, is het vanzelfsprekend om het in volgorde van tijd te vertellen. Een reeks boeken over de Tweede Wereldoorlog begon bijvoorbeeld met de jaren 1930 en belandde in 1946.

Wat Is Het Tegenovergestelde Van Een Subplot?

Zelfstandig naamwoord. Het hoofdthema of de kern van een toespraak, boek of argument. last. kern.

Wat Is Er Tussen Prequel En Vervolg?

—Pequels zijn films gemaakt na een originele film, maar vinden plaats voor die originele film. Dus de trilogie van de Phantom Menace, Attack of the Clones en Revenge of the Sith zijn prequels voor de originele drie films. -Volgende zijn films gemaakt na een originele film en vinden plaats na die originele film.

Wat Komt Er Na Een Prequel?

Interquults zijn verhalen die plaatsvinden tussen twee voorgaande verhalen en dienen als een vervolg op de ene, en een prequel naar de andere tegelijkertijd. Als ‘Movie C’ bijvoorbeeld een tussenbeide is van ‘Movies A’ en ‘B’, vinden de gebeurtenissen van ‘Movie C’ plaats na de gebeurtenissen van ‘Movie A’, maar voor de gebeurtenissen van ‘Film B’.

Wat Is Het Synoniem Van Het Vervolg?

Op deze pagina kun je 39 synoniemen, antoniemen, idiomatische uitdrukkingen en gerelateerde woorden voor vervolg ontdekken, zoals: voortzetting, sequentie, serie, consequentie, progressie, sequent, effect, neerslag, nasleep, uitkomst en resultaat.

Wat Is Het Komende Synoniem?

naderende, komende, dreigende, dreigende, dreigende, toekomst, naderende, volgende.

Wat Is De Definitie Van Prequels?

Definitie van prequel: een werk (zoals een roman of een toneelstuk) waarvan het verhaal voorafgaat aan dat van een eerder werk.

Leave a Comment

Your email address will not be published.