Wat Is Het Onregelmatige Werkwoord Van Vries?

wat is het onregelmatige werkwoord van vries? – 1. ervan uitgaande dat u een vloeistof bevriest, wordt deze koud en hard. 2. om voedsel te besparen door het op een uitzonderlijk lage temperatuur op te zetten.

1. Het feit dat de stroom was bevroren. 2 maakt het buitensporig koud. Ze bevriest over het algemeen alle voedsel dat is afgewerkt.

De sporadische werkwoorden in de onderliggende tabel hebben een soortgelijk voorbeeld als bevriezen. Zij zijn:.

Vorming is de productie van bepaalde soorten van een actiewoord uit zijn belangrijkste onderdelen door expressie (aanpassing van de structuur zoals aangegeven door taalregels).

Het actiewoord “pauze” kan bijvoorbeeld worden gevormd om de woorden te vormen, breken, brak, gebroken en breken.

De term vorming wordt uitsluitend toegepast op de articulatie van actiewoorden, en niet van verschillende grammaticale kenmerken (expressie van dingen en descriptoren staat bekend als declinatie).

Evenzo is het vaak beperkt tot het aangeven van de opstelling van beperkte soorten van een actiewoord – deze kunnen worden genoemd als gevormde structuren, in plaats van niet -beperkte structuren, bijvoorbeeld het infinitieve of “ing” woord, dat meestal niet wordt ingesteld afgezien van de overgrote meerderheid van de taalklassen.

Wat Is Het Werkwoord Van Bevriezen?

bevriezen in Amerikaans Engels. (friz) (werkwoord bevroren, bevroren, bevriezen) intransitieven werkwoord. gehard worden in ijs of in een vast lichaam; Verander van de vloeistof naar de vaste toestand door verlies van warmte.

Is Freeze Een Zelfstandig Naamwoord Of Werkwoord?

Definitie van bevriezen (invoer 1 van 2) intransitief werkwoord. 1A: om door kou in ijs te strijden. B: Solideren als gevolg van abstractie van warmte.

Wat Is Het Bijwoord Van Vries?

vriesbaar. Op een manier die bevriest; met intense kou. (figuurlijk) met intense emotionele kou; Disdoint.

Is Freeze Een Normaal Werkwoord?

Onregelmatig werkwoord: bevriezen.

Wat Is De V2 En V3 Van Freeze?

Voorbeeldzinnen met vries, bevroren, bevroren V1 v2 v3. Hij was dood bevroren. Ze konden dood bevriezen. Ze bevroor in haar sporen.

Wat Is Verleden Van Bevriezen?

De verleden tijd van vries wordt bevroren.

Leave a Comment

Your email address will not be published.