Wat Is Het Multiplex Van Houtkern?

wat is het multiplex van het houtkern? – het hoofdtype bestaat uit een middelste gevelcentrum en een crossbandgevel aan de twee zijden van het midden met een laag mdf, het spaanbaarbord of hardboard onder het gezicht en de achtergevel.

De daaropvolgende soort bestaat uit een gearrangeerd strengbord of wafelbord focus met een gevel dwarsband aan de twee zijden, onder het gezicht en de achtergevel.

Meng het midden gecomprimeerd hout kan worden gebruikt wanneer de onderneming een gestage niveau en een grote schroefhouwcapaciteit vereist, zonder de zwaarte van een mdf- of spaanplaatcentrum.

Had je enig idee dat j. Gibson mcilvain gecomprimeerd hout verkoopt? het werd de laatste tijd duidelijk tijdens het bezoeken van klanten dat dit geen verifieerbare waarheid was.

Absoluut hardhout is waar ons erfgoed vele jaren in die markt ligt, maar we hebben ervoor gekozen om een ​​tijdje terug in geperst hout te stuiteren om een ​​paar opties te bieden in tegenstelling tot onze klanten.

Ondanks de prominentie van het wood, zullen klanten vaker wel dan niet bijna nul inzicht hebben in een deel van de hoogtepunten die een blad van topkwaliteit van de rest herkennen.

Ik weet eigenlijk dat ik een paar vreselijke ontmoetingen heb gehad met dit vermeende “stabiele” materiaal wanneer een goedkoper gemaakt bladbekers als een aardappelchip bij elke open deur.

Aangezien een van de essentiële motivaties om gecomprimeerd hout te gebruiken solidheid is, lijken deze laken van lagere kwaliteit zeer onverwacht te zijn.

Wat Is Ply Core Multiplex?

Hardhout multiplex kernen zijn de lagen tussen het hardhout of decoratief zachthoutgezicht en achterfineer. De kern van het paneel zal de eigenschappen van de multiplexpanelen beïnvloeden, zoals waterweerstand, stabiliteit, sterkte, vlakheid, schroefholingsvermogen, gewicht en kosten.

Wat Is De Beste Kern Voor Multiplex?

MDF -kern. Mediumdichtheid Fiberboard Core heeft de meest uniforme dikte en consistentie van een paneelkern. Het gezicht en het achterste fineer zijn rechtstreeks aan de MDF -kern gelijmd zonder een crossbandfineer. De consistentie in dikte en vlakheid maakt MDF -kernpanelen de voorkeurskeuze voor 32 mm constructie.

Wat Zijn De 4 Soorten Multiplex?

Er zijn vier graden van multiplex: A, B, C en D. Het graad verwijst naar de kwaliteit en het uiterlijk van het gezicht en de achterfineer van het triplex. A heeft de hoogste kwaliteit en is de duurste, en D is het minst duur.

Wat Is Populair Core Multiplex?

Poplar Fineer Core Poplar is het meest voorkomende hardhoutmateriaal voor de productie van Chinees multiplex. Het wordt gebruikt voor zowel multiplex van hardhout als op film met films. Kortom, er zijn twee graden van populierineer kern: een keer hete pers.

Wat Is Klassiek Kernvultaat?

Classic Core® is de toonaangevende naam van de industrie in combinatie (“combi”) kernpaneelconstructie waarbij kruisbanden van dunne MDF worden gebruikt in plaats van fineer cross -banden in een anders binnenlandse fineer kernpaneelconstructie.

Wat Zijn De Drie Belangrijkste Soorten Multiplex?

Multiplex komt meestal in drie-, vijf- of multi-man, waarbij drie-stomp de meest voorkomende is. Three-Ply is sterk, duurzaam en ziet er decoratiefer uit dan andere stijlen. Five-Ply is sterker dan drie, terwijl Multi-Ply sterk genoeg is om te worden gebruikt voor externe projecten, zoals dakbedekking.

Wat Voor Soort Multiplex Is Het Sterkst?

Het antwoord is marien multiplex. Het is de sterkste en moeilijkste van alle multiplex op de markt. Hoogwaardige lijmen houden de lagen in het mariene multiplex bij elkaar. Dat maakt ze structureel gezond en bestand tegen vocht.

Welke Laag Is Het Beste?

Beste kwaliteit multiplex is altijd ISI -gecertificeerd. Commercieel of MR -multiplex is is: 303 en marien of waterdicht multiplex is is: 710. altijd zoekt naar cml -nummer eronder van ISI -markering. Multiplexfabrikant heeft unieke CML NO, die ook helpen bij het gemakkelijk identificeren van multiplexfabrikanten.

Wat Is De Kern Van Multiplex?

Hardhout multiplex kernen zijn de lagen tussen het hardhout of decoratief zachthoutgezicht en achterfineer. De kern van het paneel zal de eigenschappen van de multiplexpanelen beïnvloeden, zoals waterweerstand, stabiliteit, sterkte, vlakheid, schroefholingsvermogen, gewicht en kosten.

Wat Is Pro Core 2 Multiplex?

PRO-CORE PXB is een speciaal gemanipuleerde kern met dunne spaanplaat crossbands op het gezicht en terug voor een goed lamineeroppervlak. De kern is Softwood Fineer, dat dit paneel de beste kenmerken geeft voor het lamineren, evenals veelzijdigheid en lichter gewicht.

Hoeveel Soorten Multiplex Zijn Er Beschikbaar?

Multiplex komt meestal in drie-, vijf- of multi-man, waarbij drie-stomp de meest voorkomende is. Three-Ply is sterk, duurzaam en ziet er decoratiefer uit dan andere stijlen. Five-Ply is sterker dan drie, terwijl Multi-Ply sterk genoeg is om te worden gebruikt voor externe projecten, zoals dakbedekking.

Wat Is Het Multiplex Van De Hoogste Kwaliteit?

A-grade multiplex: dit is het multiplex van de hoogste kwaliteit en daarom meestal de duurste, omdat het fineer onberispelijk zal zijn. A-grade multiplex is glad en kan gemakkelijk worden geverfd. B-grade multiplex: multiplex van B-Grade is iets minder soepel dan A-graad multiplex en heeft een solide basis.

Wat Is Het Meest Voorkomende Type Multiplex?

3-PLY is een van de meest voorkomende soorten multiplex. Het is ongeveer 2- tot 3-millimeter dik en wordt over het algemeen binnen gebruikt, omdat het er decoratief uitziet dan dikkere multiplexborden.

Hoe Worden De Drie Lagen Multiplex Genoemd?

De buitenste lagen multiplex zijn respectievelijk bekend als het gezicht en de achterkant. Het gezicht is het oppervlak dat moet worden gebruikt of gezien, terwijl de achterkant ongebruikt of verborgen blijft. De middelste laag staat bekend als de kern. In multiplexs met vijf of meer lagen staan ​​de tussenliggende lagen bekend als de crossbanden.

Wat Is Poplar Core Multiplex?

Poplar Fineer Core Poplar is het meest voorkomende hardhoutmateriaal voor de productie van Chinees multiplex. Het wordt gebruikt voor zowel multiplex van hardhout als op film met films. Kortom, er zijn twee graden van populierineer kern: een keer hete pers. Twee keer hete pers.

Is Poplar Multiplex Goed?

Veelzijdig: ondanks het lichte gewicht, is populier multiplex geschikt voor vele soorten projecten en is zeer sterk en duurzaam. Het beschikt over certificeringen die het-regelgeving-conform en een goed alternatief voor andere soorten multiplex maken.

Leave a Comment

Your email address will not be published.