Wat Is Het Hoogste Sso Niveau?

wat is het hoogste sso -niveau? – de speler verwerft xp (ervaring focus) door reizen en de pony af te maken door de dagelijkse races in te voeren.

Wanneer de speler of de pony een specifieke maatstaf van xp heeft verkregen, zal deze opvoeren. Elke keer dat u een niveau krijgt, blijkt uw persoonlijkheid beter te zijn.

Je vaardigheden kunnen verbeteren en je zult betere kleding dragen. Een paar reizen zijn gewoon toegankelijk wanneer u een specifiek niveau hebt bereikt, daarom betekent dit nogal wat om op te treden, zowel om aan uw persoonlijkheid te werken als om verder te gaan in de verhaallijn.

De speler kan xp kopen door missies af te maken of nieuwe gebieden te vinden. Wanneer de speler optrad, verwerven ze expertise focussen die kunnen worden besteed om aan hun vaardigheden te werken.

Elk ponyras heeft zijn eigen niveau dat niet kan veranderen. Pony’s hebben geen xp in deze spellen, maar ze kunnen aan hun capaciteiten werken door deel te nemen aan races en voorbereiding.

In star stable op internet hebben zowel de speler als de pony xp en kunnen ze opvoeren. De speler koopt xp alleen door reizen af ​​te maken, hoewel een deel van de geschenken in de koudere tijd van het jaar town ook de speler xp geeft.

Het belangrijkste niveau waarvan elke speler bekend is dat het door interactiviteit bereikt, is 23 (30 met het gebruik van mods) maar het bereiken van dit niveau vereist lange stukken eindigende tijdreizen.

Hoeveel Niveaus Zijn Er In Sso?

En als u door alle 17 niveaus probeert te rijden, kan dit 150 uur duren. Het verhaal wordt elke woensdag bijgewerkt met nieuwe plotelementen.

Hoeveel Dagen Duurt Het Om Een ​​Paard In Sso Te Hebben?

Ervaarpunten en nivellering van betekenis: het duurt precies 5 dagen zonder niveaus te kopen om een ​​paard te maximaliseren.

Welk Paard Is Het Snelst In Sso?

Momenteel is de Pintabian het paard met de snelste animaties voor sprongen en achtergrond, wat betekent dat het de snelste zal zijn om opnieuw op je commando’s te reageren nadat die animaties zijn voltooid.

Hoe Kan Ik Sneller Stijgen Op Star Stable?

Je kunt je paard hoger zetten door dagelijkse races en klusjes te doen. Deze zijn gemarkeerd met een blauw uitroepteken op uw kaart. Klusjes kunnen bijvoorbeeld kuddieren helpen terug te keren naar iemand die hen heeft verloren of recyclebare materialen verzamelen om te ruilen voor paarden XP bij Big Bonny’s H.O.R.S.E.

Wat Is Het Hoogste Niveau In Sso?

STAR STABLE online Het hoogste niveau waarvan elke speler bekend is dat hij via gameplay bereikt, is 23, (30 met het gebruik van mods) maar het bereiken van dit niveau vereist jarenlange beperkte tijd quests. De paarden verdienen XP door bepaalde missies, dagelijkse races en soul rijden. Het niveau van het paard is afgetopt op 15.

Hoeveel Sso -Rassen Zijn Er?

Star stabiele paardenrassen – de basisprincipes als zodanig zullen je merken dat er in 2020 verschillende generaties sterrenstabiele paarden zijn. Er zijn momenteel meer dan 35 verschillende paardenrassen in het spel, waardoor spelers de kans krijgen om met enkele van de meest Mooie en majestueuze wezens ter wereld.

Wat Is Het Grootste Paardenras In Sso?

Het Shire -model is het hoogste paardenmodel in het spel.

Hoeveel Xp Is Er Nodig Om Een ​​Paard In Sso Te Maximaliseren?

Het niveau van het paard wordt afgetopt op 15. Als de speler elke dagelijkse activiteit doet die het paard XP geeft (inclusief de IJslandse paardenrace en de ponyrace die hun beloningen kan verzamelen door paarden van andere rassen) met een enkel paard, zal het paard ontvangen 12900 XP.

Hoe Lang Duurt Het Om Een ​​Paarden Sso Op Te Vangen?

Dus tot slot, om een ​​paard volledig te trainen van niveau 1 tot niveau 15, duurt het 5 dagen zonder druïde training, ponyrace of ijsrace. Het is echter slechts 4 dagen als je de druïde training, ponyrace en ijsrace doet.

Wat Is De Snelste Manier Om Een ​​Paard In Sso Te Nivelleren?

Trainingspagina

 1. De snelste trainingsmethode van uw paard omvat het gebruik van de paardentrainer, voor de prijs van Cost SC.
 2. 2) Voltooi dagelijkse races met één paard (meestal van een hoger niveau) zonder ze in te schakelen in de NPC’s.
 3. Niveau 1: 0 XP (150)
 4. Als je veel paarden hebt die je nodig hebt, is Fort Pinta de plek om te zijn.
 5. Hoe Lang Duurt Het Om Op Star Stable Te Trainen?

  Ik lijk er in iets minder dan 3 uur doorheen te komen. Mijn route is een paar keer veranderd, maar de tijd lijkt hetzelfde te zijn. Ik denk dat het sneller wordt naarmate je karakter ook hoger is. Andere dingen zoals kleding en tack maken ook een verschil.

  Welk Paardenras Is Het Snelst?

  Thoroughbreds worden beschouwd als de snelste paarden ter wereld en domineren de paardenracesindustrie, terwijl bekend staat dat Arabische paarden intelligent zijn en uitblinken in duur rijden. Bekijk enkele van de paardenrassen die worden gebruikt bij racen, dressuur en algemeen rijden.

  Wat Is Het Beste Paard Voor Snelheid?

  Met een topsnelheid van 70,76 kilometer per uur is Thoroughbreds het snelste paardenras ter wereld. Dit ras heeft het Guinness World Record voor deze prestatie. Op het moment van schrijven heeft geen enkel ander paard dit record kunnen inhalen.

  Hoe Lang Duurt Het Om Een ​​Niveau Omhoog Te Gaan In Star Stable?

  STAR STABLE online Het hoogste niveau waarvan elke speler bekend is dat hij via gameplay bereikt, is 23, (30 met het gebruik van mods) maar het bereiken van dit niveau vereist jarenlange beperkte tijd quests.

  Wat Is Het Maximale Niveau Voor Je Startpaard In Star Stable?

  Het hoogste niveau waarvan elke speler bekend is dat het via gameplay reikt, is 23 (30 met het gebruik van mods) maar het bereiken van dit niveau vereist jarenlange beperkte tijd quests. De paarden verdienen XP door bepaalde missies, dagelijkse races en soul rijden. Het niveau van het paard is afgetopt op 15.

  Kun Je Na Niveau 5 Nog Steeds Stabiel Spelen?

  Na zoektocht 1 (niveau 5) is niet mogelijk (tenzij u de maandelijkse vergoeding betaalt) – Star Stable.

  Hoeveel Niveaus Zijn Er Stabiel In Sterren?

  En als u door alle 17 niveaus probeert te rijden, kan dit 150 uur duren. Het verhaal wordt elke woensdag bijgewerkt met nieuwe plotelementen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.