Wat Is Het Eenvoudige Heden Van Kopen?

wat is het eenvoudige heden van kopen? – gebracht en gekocht zijn twee woorden worden vaak voor elkaar aangezien, vooral wanneer men in eerste instantie engels leert.

Het zijn allebei onvoorspelbare actiewoorden met een – ough -ontwikkeling u2014 een mix die talloze struikelt met zowel elocutie als spelling.

Hier is een tip: ervoor zorgen dat uw componeren er over het algemeen ongelooflijk uitziet? grammatica kan u redden van onjuiste spellingen, syntactische en accentuatiesblokken en andere componerende problemen op uw nummer één sites.

Gebracht is het vorige tijd en het afgelopen deelwoord van het actiewoord om te brengen, en dat betekent “om een ​​persoon of ding over te brengen naar een plek of individu.

“. Gekocht is de vorige gespannen en afgelopen deelwoord van het actiewoord om te kopen, en dat betekent “om iets te krijgen door er geld voor te betalen.

“. Gekochte onderweg een gelduitwisseling; gebracht suggereert het voertuig van iets (of iemand). Zo grappig als blijkbaar om gekochte en gebrachte tijden te gebruiken als eerdere te kopen en om te brengen, denkt u misschien over de manier waarop deze sporadische actiewoorden in elk geval zo contrastant werden gespeld.

Echt, deze twee actiewoorden zijn in het engels onvoorspelbaar geweest voor meer dan 1000 jaar. Zonder twijfel!.

Leave a Comment

Your email address will not be published.