Wat Is Het Duurste Huis In Los Angeles?

wat is het duurste huis in los angeles? – voorbij een gecontroleerd privépoortgebouw, vind je zonovergoten ontsnapping naar huis om op zee te drinken tot mountain vergezichten, brede binnen-open luchtwonende ruimtes en gemak rijk, gereviseerd wonen terwijl l.

A’s. Gewenste achtervolgingen aan zee en sociale bezwaren anticiperen in eenvoudige bereik u2014 inclusief beverly -hellingen, st.

Nick monica, brentwood, malibu en dat is slechts het topje van de ijsberg. Eén kust is echt een gewoon van zijn-sortaanbod dat geen plaats anders langs de pacific shoreline heeft gevonden, en nu is het ideale moment om het de jouwe te maken.

Instap bereidde twee-tot-vijfkamer appartementen en huizen over het gevoede pacifische palissades geëvalueerd van de hoge $ 3 miljoen.

Wie Bezit Het Huis Van 295 Miljoen Dollar?

Richard Saghian, eigenaar van de Fast-Fashion Business Fashion Nova, is naar voren gekomen als de winnende bieder van het Los Angeles Mansion bekend als ‘The One’.

Wie Heeft Het Duurste Huis In La Gekocht?

Fast Mode Tycoon onthuld als koper van ‘The One’, het grootste huis van La. De koper van het Bel-Air Mega Mansion genaamd ‘The One’ is onthuld als niemand minder dan Fashion Nova CEO Richard Saghian dagen nadat het landgoed ver onder de vraagprijs op een veiling was verkocht.

Wie Bezit Het Duurste Huis In De Vs?

Eerst is een van de duurste eigenschappen van het land, met een vraagprijs van $ 350 miljoen. Het Chartwell Estate, gevestigd in Beverly Hills, Californië, is eigendom van het overleden hoofd van Univision, Jerry Persenchi.

Wie Bezit Het Duurste Herenhuis Ter Wereld?

Het duurste huis ter wereld en ‘s werelds grootste huis is Buckingham Palace, eigendom van de koningin van Engeland met een geschatte waarde van $ 6,7 miljard.

Wie Kocht Het Mega -Herenhuis Bel Air?

De koper van het Bel-Air Mega Mansion genaamd ‘The One’ is onthuld als niemand minder dan Fashion Nova CEO Richard Saghian dagen nadat het landgoed ver onder de vraagprijs op een veiling was verkocht.

Wat Is Het Rijkste Huis In La?

Een 105.000 vierkante voet Los Angeles Megamansion bekend als “The One” die vrijdag wordt vermeld voor $ 295 miljoen, waardoor het de duurste lijst in de VS werd, werd het gebouwd door Nile Niami, die het promootte als het “grootste en duurste moderne huis in Amerika, ‘met een uiteindelijke vraagprijs van $ 500 miljoen.

Wat Is Het Grootste Landhuis In La?

Een 105.000 vierkante voet Los Angeles Megamansion bekend als “The One” verkocht op een faillissementsveiling voor $ 141 miljoen. Het werd gebouwd door Nile Niami, die het promootte als het “grootste en duurste moderne huis in Amerika”, met een uiteindelijke vraagprijs van $ 500 miljoen.

Wie Bezit Het Rijkste Huis In Los Angeles?

Marc Andreesen vestigde net een record in Californië nadat hij $ 177 miljoen had betaald voor een compound in Malibu, terwijl Coinbase CEO Brian Armstrong $ 133 miljoen betaalde voor een modern herenhuis, gelegen in de buurt van “The One” in Bel Air. Makelaars zeggen dat interesse in ‘degene’ al sterk is geweest.

Wie Bezit Het Duurste Huis In La?

In februari 2020 verkocht David Geffen het landgoed aan Amazon-oprichter Jeff Bezos voor maar liefst $ 165 miljoen, een recordbrekende verkoop voor een privéwoning in Los Angeles.

Wie Heeft Het Ene Herenhuis In La Gekocht?

De koper van het Bel-Air Mega Mansion genaamd ‘The One’ is onthuld als niemand minder dan Fashion Nova CEO Richard Saghian dagen nadat het landgoed ver onder de vraagprijs op een veiling was verkocht.

Wie Bezit Het Duurste Huis?

Wie bezit het duurste huis in de VS? Het duurste huis in de VS is dat in Californië. Het wordt gewaardeerd op $ 500 miljoen en is eigendom van Nile Niami.

Leave a Comment

Your email address will not be published.