Wat Is Het Doel Van De Auteurs Muizen En Mannen?

wat is het doel van de auteurs van muizen en mannen? – dit is eigenlijk een actueel onderzoek. ik geloof dat het belangrijke ontwerp van steinbeck was om de depressie van de vagrantspecialist te vertellen.

Op verschillende manieren, van rechtstreeks tot onopvallende, (bijvoorbeeld de keuze van steinbeck om de roman in de buurt van soledad, californië te stellen, een stadsnaam die “isolatie” in het spaans betekent), de aanwezigheid van depressie karakteriseert de activiteiten van de verschillende personages in het boek.

De nomad rancharbeider van de economische crisis van de vroege jaren ’20 heeft het bijna moeilijk opgespoord om een ​​goed huis te leggen.

Deze mannen moesten van de ene boerderij naar de andere slingeren op zoek naar kort bedrijf, om te wonen in stapelhuizen met buitenstaanders en om de mishandelingen van inconsistente supervisors te ervaren.

George vat de hopeloosheid van deze huidige omstandigheid samen op een paar focus tijdens zijn verhandelingen aan lennie – “mensen zoals wij, die op boerderijen werken, zijn de eenzaamste mensen op de planeet.

Ze hebben geen familie. Ze hebben geen plek. “(15).

Leave a Comment

Your email address will not be published.