Wat Is Het Belang Van Levende Dingen?

wat is het belang van levende dingen? – levende wezens spelen verder een breed assortiment van representatieve banen in schrijven, film, folklore en religie.

In sommige gevallen neemt een significante ziekte zoals tuberculose, veroorzaakt door een bacterie, een rol aan in kweek, omdat de situatie gerelateerd is om redenen die onbekend zijn met fantasierijke innovativiteit.

Wezens, bijvoorbeeld, pony’s en herten behoren tot de vroegste onderwerpen van vakmanschap, die bijvoorbeeld worden gevonden in de upper paleolithic cavern works of bijvoorbeeld in lascaux.

Talrijke soorten wezens worden gehouden als huisdieren, de meest bekende zijn warmbloedige dieren, met name hoektanden en katachtigen.

Planten worden ontwikkeld voor genot in kinderdagverblijven en kwekerijen, die bloesems opleveren, verborgen en ophelderen; sommige, bijvoorbeeld, woestijnflora, klaar om droge omstandigheden te doorstaan, zijn ontwikkeld als kamerplanten.

Menselijke doeleinden van levende wezens, waaronder dieren [1] planten, [2] parasieten en micro -organismen, nemen veel structuren, beide pragmatisch, zoals de creatie van voedsel en kleding, en representatief, zoals in vakmanschap, folklore en religie.

De mogelijkheden en praktijken worden door de menselijke cultuur verzonden door vriendelijk leren. [3] sociologie├źn, waaronder antiquarisme, geesteswetenschappen en etnografie, beginnen een multispecies -perspectief te nemen op menselijke communicatie met de natuur, waarin levende wezens niet alleen activa zijn om van te profiteren, voor alle doeleinden of embleem, maar ook als leden betrokken zijn.

Onderzoekers van de menselijke cultuur hebben over het algemeen gebruik gemaakt van gebruik van wonende dingen in twee classificaties: redelijk gebruik voor voedsel [6] en verschillende activa; en representatief gebruiken bijvoorbeeld in kunst [7] en religie.

[8] des te des te de laatste tijd hebben onderzoekers een derde soort samenwerking toegevoegd, waar wonende dingen, of wezens, planten, gezwellen of micro -organismen als leden werken.

Dit maakt de verbindingen bidirectioneel, ondubbelzinnig suggereren dat verschillende soorten gunstige interactie in een complexe ecologie [9] [10] [11] [12] suggereert.

Deze drie soorten worden zo afgebeeld.

Leave a Comment

Your email address will not be published.