Wat Is Het Antwoord Op 19 De Onmogelijke Quiz?

wat is het antwoord op 19 op de onmogelijke quiz? – blauw, oranje, groen twee keer, geel. nadat u het verzoek hebt gedaan, een tekst “magnum opus!” zal opdagen, naast een “go!” bout.

Klik op de go! bout om door te gaan. De verduidelijking hier is dat elke letter met de naam van boggy overeenkomt met een variëteit: blauw vertegenwoordigt b, oranje vertegenwoordigt o (hoe olijf ook daarvan kan blijven), groen vertegenwoordigt g, ten slotte, geel vertegenwoordigt y.

Deze tegenhanger voor “boggy”. Aan de ene kant is een ezel met een ongeverfd beeld van een persoon genaamd “boggy”.

Om dit onderzoek te regelen, moet u de afbeelding variëren die het verzoek om de letters op zijn naam op zijn naam volgt: de “b” vertegenwoordigt blauw, de “o” vertegenwoordigt oranje, de “g” vertegenwoordigt groen en de “y” vertegenwoordigt geel.

Het is nu duidelijk dat de juiste reactie “fusestopper” is, maar je zou waarschijnlijk niet het mistige idee hierover van tevoren hebben, behalve als je sluw of nieuwsgierig genoeg was om door te gaan naar het gebied “richtingen” van de game in het primaire menu voordat u meteen begon met het spel.

Wat Is Nummer 19 Op De Onmogelijke Quiz 2?

Onnodig te zeggen dat op dit moment het juiste antwoord “Fusestopper” is, hoewel je dit waarschijnlijk niet van tevoren zou weten, tenzij je slim of nieuwsgierig genoeg was om het gedeelte “instructies” van het spel in het hoofdmenu te bekijken voordat je het spel begon onmiddellijk.

Wat Is Antwoord 20 Op De Onmogelijke Quiz?

Vraag 20 van de onmogelijke quiz zegt “deal of geen deal?”, Verwijzend naar de spelshow “deal of geen deal”. De mogelijke keuzes zijn “deal!”, “Geen deal!”, “Seal!”, “Geen zegel!” Het antwoord is “Seal!”, Wat een beter antwoord is dan “deal!”, Omdat in deze gevallen wat mensen doen is om “de deal te sluiten”.

Wat Is Het Antwoord Op Het Onmogelijke Quiznummer?

Het juiste antwoord is de 42e 42. Het is de tweede 42 in de onderste rij. Klik erop om door te gaan. Deze vraag verwijst naar het boek “The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy” van Douglas Adams.

Wat Is Het Antwoord Voor De Onmogelijke Quiz 2?

Klik en sleep de woorden “een pinguïn” om het antwoord te onthullen. 11. Raak de blauwe delen van het doolhof niet aan. Ga eerst omhoog, vervolgens naar links, klik en houd de linkermuisknop ingedrukt om de sleutel te pakken, ga dan naar rechts en zet deze in het slot om door te gaan.

Hoe Versla Je Niveau 19 In De Onmogelijke Quiz?

Links is een ezel met een ongeverfd beeld van een personage met de naam “Boggy”. Om deze vraag op te lossen, moet u de afbeelding kleuren volgens de volgorde van de letters op zijn naam: de “B” staat voor blauw, de “O” staat voor Orange, de “G” staat voor Green en de “Y” staat voor geel.

Hoe Doe Je Nummer 20 Op De Onmogelijke Quiz 2?

Vraag 20 van de onmogelijke quiz zegt “deal of geen deal?”, Verwijzend naar de spelshow “deal of geen deal”. De mogelijke keuzes zijn “deal!”, “Geen deal!”, “Seal!”, “Geen zegel!” Het antwoord is “Seal!”, Wat een beter antwoord is dan “deal!”, Omdat in deze gevallen wat mensen doen is om “de deal te sluiten”.

Hoe Doe Je Niveau 20 Op De Onmogelijke Quiz 2?

Je kunt de eerste fusestopper in deze vraag krijgen door op de elfde zit, die paars is in plaats van rood, gelegen op zijn zichtbare oor. Je moet erop klikken voordat je op de rest van de zits klikt, anders mis je je kans om de power-up te pakken.

Wat Is Het Antwoord 21 In De Onmogelijke Quiz?

Vraag 21 van het onmogelijke quizboek bestaat uit een vrij eenvoudige verdeling: er staat “21 ÷ 10 =?”. De potentiële antwoorden omvatten “2”, “210”, een vraagteken (“?”) En “Maths!”. Er is een bom van 10 seconden op het scherm. Het antwoord op de divisie is “2.1”.

Wat Is Het Antwoord 22 In De Onmogelijke Quiz?

Referentie (s) Vraag 22 Uit de onmogelijke quiz stelt dat “de keuze is van jou”, met de vier mogelijke opties die hieronder “+1 leven”, “-1 leven”, “ontsnapping !!” en “+1 skip” zijn . Het antwoord is “+1 skip”, omdat het als een onmiddellijke overgaat naar de volgende vraag.

Op Welk Nummer Eindigt De Onmogelijke Quiz?

Vraag 110 van de onmogelijke quiz is de laatste vraag in het spel, en de tiende en laatste een van de Epic 10 -vragen.

Wat Is Nummer 52 In De Onmogelijke Quiz?

Vraag 52 Van de onmogelijke quiz presenteert u een enkel woord: “wortel!”. Er zijn vier groene batches bladeren uit de grond op het onderste deel van het scherm, elk van hen die behoren tot een groente of iets dat volledig niet gerelateerd is. Alle opties oogsten!

Wat Is Nummer 53 Op De Onmogelijke Quiz?

Kortom, het juiste antwoord is Load “”, wat u moet typen in een ZX -spectrum/splappTrum om een ​​spel te laden.

Wat Is Nummer 67 Op De Onmogelijke Quiz?

Het antwoord in dit geval is “een grote harige brandstichter” omdat, net als in vraag 28, drie woorden worden gecombineerd tot één echt woord. In dit geval zijn het de woorden “Ass on Ist”, die de grote, harige kont bovenop het woord “ist” beschrijven.

Hoe Doe Je Nummer 24 Op De Onmogelijke Quiz 2?

Als u uw muis snel heen en weer over het doos bladert, kunt u het bericht dat door alle letters is gevormd lezen, met de tekst “Klik op de ‘V’ in levens”. Klik dus op de letter V in het woord “levens” in de linkerbovenhoek van het scherm om door te gaan.

Leave a Comment

Your email address will not be published.