Wat Is Het Alcoholgehalte Van Een Margarita?

wat is het alcoholgehalte van een margarita? – er is een onderscheidingsvermogen dat om minder dronken te worden, je in een ideale situatie zit met iets laags drankgehalte, vergelijkbaar met een brouwsel.

Maar rekening houdend met dat brouwsel, wijn en gemengde dranken allemaal worden geserveerd in verschillende volumes, hoe kan men rekening houden met het drankje per ounce van een bepaalde verfrissing voor een echte correlatie? met wiskunde is dat het geheim.

*25% verzwakkende standaard = ideale maat voor het verzachten van ijs zou een drankje moeten veroorzaken waarvan het laatste volume 25% water is.

Om te beginnen, wat dacht je van we, in ons, de drankinhoud van een standaard die voor elk van onze verfrissingen dient:.

Een positionering ontstaat uiteraard, met als belangrijkste verbazing dat margarita’s meer drank hebben dan manhattans (maar je ziet het niet zo veel dankbaarheid aan het sap).

In elk geval worden de dingen ernstig intrigerend als u rekening houdt met het aantal verfrissing dat u waarschijnlijk gaat drinken.

Een kruik wijn is bijvoorbeeld 750 ml of 25,36 oz. Dat is ongeveer 5 glazen wijn, wat ~ 3oz drank is. Een werper van pils is over het algemeen 60 oz, wat opnieuw 5 porties of 3,6 oz drank is.

Momenteel, laten we hier een minuut echt worden, een kan met wijn of een werper van lager isu2026 buitensporig.

Ik kan misschien 3 glazen wijn of 4 lagers in een nacht waarderen zonder er nog twee keer over na te denken (en verrassend genoeg is het op dat moment zeker bij mij).

Vreemd genoeg is mijn breekpunt met gemengde dranken een stuk hoger u2014 rond 3 of 4 u2014, dat, zoals u onderzoekt, iets is om 3oz – 4,8 oz van drank te gebruiken met behulp van de bovenstaande schattingen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.