Wat Is Filum Terminale Lipoom?

wat is filum terminale lipoom? – in de normale geschiedenis hadden 31 patiënten een laaggelegen conus op het uur van startende beoordeling. van deze patiënten waren 23 jongeren en 8 waren volwassenen.

Geen van deze patiënten groeide nieuwe of verslechterende bijwerkingen tijdens de follow-up. Van de 31 patiënten gingen 9 in de daaropvolgende periode een zorgvuldige ontelbaarheid door, 2 patiënten gingen door peperatie op het uur van scoliose -fix en 7 hadden geen bijwerkingen van tc’s (zoals eerder aangegeven).

Hoewel slechts één enkele patiënt denkbare nieuwe bijwerkingen creëerde, was een som van 15 van de 52 patiënten die een medische procedure doormaakten in de reguliere geschiedenis en gingen zorgvuldig door een onderliggende keuze om door matige toediening te doorlopen.

Van deze 15 patiënten hadden 14 geen bewijs van bijwerkingen. Vijf patiënten gingen door peperatie op het uur van scoliose -fix en 9 hadden geen bijwerkingen van tc’s voordat ze zorgvuldig ontstaan.

Van deze 9 patiënten zonder bijwerkingen hadden de meeste een laaggelegen conus, een syrinx of beide. Het conus-niveau kon worden onderzocht bij 405 van 436 patiënten, waaronder 253 volwassenen en 152 chidlren en werd beschouwd als laag liggend bij 64 patiënten (16%).

Lage conus-positie werd bij kinderen met ftl extra opgespoord dan bij volwassenen (p

Spinale syrinx werd eveneens bij kinderen extra opgespoord (p

Leave a Comment

Your email address will not be published.