Wat Is Fcm Registratietoken?

wat is fcm -registratietoken? – een fcm-token, of veel algemeen bekend als een registratietoken zoals in google-cloud-informing.

Zoals afgebeeld in de gcm fcm -documenten:. Een id gaf door de gcm association -servers aan de clienttoepassing waarmee deze berichten kunt krijgen.

Merk op dat diensttokens mysterie moeten worden gehouden. Update: het token kan in elk geval worden hersteld door gettoken () te bellen, volgens de meest recente vertolking van fcm is de firebaseinstanceidservice.

Ontokenrefresh () verdrongen met firebasemessagingservice. Ontwtoken () – – waarvan ik zou zeggen dat het op dezelfde manier werkt, werkt op dezelfde manier manier manier waarop ik hetzelfde werkt, op dezelfde manier werkt op dezelfde manier.

Zoals ontokenrefresh () deed. Bij het begin van het opstarten van uw applicatie maakt de fcm sdk een dienstmotor voor het voorbeeld van de clientapplicatie.

Als u de wens hebt om enkele gadgets te richten of gadgetbijeenkomsten te maken, moet u dit token bereiken.

Je kunt de waarde van symbolic bereiken door firebaseinstanceidservice uit te breiden. Zorg ervoor dat u de ondersteuning van uw manifest hebt toegevoegd, en bel op dat moment gettoken met betrekking tot ontokenrefresh en log de waarde in zoals weergegeven:.

De ontokenrefreshcallback vuurt op welk punt een ander token wordt geproduceerd, dus het roepen van gettoken in zijn setting garandeert dat u een actueel, toegankelijk inschrijvingstoken bereikt.

Firebaseinstanceid. Gettoken () retourneert ongeldig in de kans dat het token nog niet is geproduceerd.

Wat Is Registratietoken?

Een registratietoken is een unieke identificatie die voor een klant is gegenereerd voor authenticatie. Een registratietoken wordt gebruikt om autorisatie (AUTH) -tokens te genereren en samen ondersteunen ze op token gebaseerde authenticatie van licenties die zijn gegenereerd met behulp van de Cloud LM (Cloud License Manager) implementatiemodus.

Wat Is Firebase Fcm -Token?

Firebase Cloud Messaging (FCM) is een berichtenoplossing waarmee u betrouwbaar berichten zonder kosten kunt verzenden naar zowel Android- als iOS -apparaten. Met FCM kunt u gegevenspayloads (via een bericht) naar een apparaat verzenden voor een specifieke applicatie. Elk bericht kan een lading van maximaal 4KB naar een klant overbrengen.

Hoe Kan Ik Fcm -Registratietoken Krijgen Om Te Testen?

Meldingen Componist

 1. Ga naar Firebase Console → Selecteer Project → Cloud Messaging → Stuur uw eerste bericht.
 2. Titel en meldingstekst toevoegen.
 3. Klik op Testbericht Verzenden.
 4. Voeg FCM -registratietoken toe.
 5. Klik op Test.
 6. Hoe Krijg Ik Firebase -Tokens?

  Doe het volgende in uw web- of mobiele app:

  1. Gebruik de juiste Firebase Auth Client Library om een ​​ID -token te krijgen: Android: gebruik de getTokenResult (). gettoken () methode. iOS: Gebruik de gebruiker. GetidtokenResult (voltooiing 🙂 methode.
  2. Neem het ID -token op in een autorisatie: drager ID_Token -header in het verzoek aan de Service.
  3. Wat Is Fcm -Token In Ios?

   Standaard genereert de FCM SDK een registratietoken voor de client -app -instantie bij de eerste opstart van uw app. Net als het APNS -apparaattoken, kunt u met dit token u targeten op het gebied van meldingsberichten op dit specifieke exemplaar van de app. Messaging.Messaging (). Fcmtoken.

   Waar Wordt Fcm Voor Gebruikt?

   Firebase Cloud Messaging (FCM), voorheen Google Cloud Messaging (GCM) genoemd, is een gratis cloudservice van Google waarmee app -ontwikkelaars meldingen en berichten kunnen verzenden naar gebruikers op verschillende platforms, waaronder Android-, iOS- en webtoepassingen.

   Hoe Krijg Ik Fcm -Token Van Firebase?

   Hoe kan ik dat token krijgen? Update: het token kan nog steeds worden opgehaald door GetToken () te bellen, volgens de nieuwste versie van FCM, de FirebaseInstanceIdService. OntokenRefresh () is vervangen door Firebasemessagingservice. OnNewToken () – die in mijn ervaring op dezelfde manier functioneert als OntokenRefresh () deed.

   Hoe Test Ik Het Fcm -Bericht?

   Meldingen Componist

   1. Ga naar Firebase Console → Selecteer Project → Cloud Messaging → Stuur uw eerste bericht.
   2. Titel en meldingstekst toevoegen.
   3. Klik op Testbericht Verzenden.
   4. Voeg FCM -registratietoken toe.
   5. Klik op Test.
   6. Wat Is Mijn Fcm -Registratietoken?

    Een FCM-token, of veel algemeen bekend als een registratie-token zoals bij Google-Cloud-berichten. Zoals beschreven in de GCM FCM -documenten: een ID uitgegeven door de GCM -verbindingsservers met de client -app waarmee deze berichten kan ontvangen. Merk op dat registratietokens geheim moeten worden gehouden.

    Hoe Genereer Ik Tokens?

    Om een ​​API -token te maken, volgt u deze stappen:

    1. Meld u aan bij uw Okta -organisatie als gebruiker met beheerdersrechten.
    2. Toegang tot de API -pagina: selecteer in de admin -console API in het beveiligingsmenu en selecteer vervolgens het tabblad Tokens.
    3. Klik op maken token.
    4. Noem uw token en klik op maken token.
    5. Noteer de tokenwaarde.

Leave a Comment

Your email address will not be published.