Wat Is Een Synoniem Voor Sanering?

wat is een synoniem voor sanering? – programming business sector report 2019 – marktomvang, aanbieding, waarde, patroon en figuur “, is benadrukt op wiseguyreports.

De strategie is bedoeld om eigenaren, beheerders en ontwerpers van vaste kantoren tegen ongeluk te bieden,. Ransen is om aan te pakken of goed te maken.

Ervan uitgaande dat u overigens over de fiets van uw buurman met uw voertuig rende, kunt u verhelpen wat er aan de hand is door te betalen voor het onderhoud van de fiets.

Op het punt dat u een soort schade of mix-up verhelpt, repareer je het of zet je het op de juiste weg. Regelrechten betekent vaak om een ​​afwezigheid van iets te compenseren, vergelijkbaar met wanneer scholen understudies verhelpen die hebben gevochten in specifieke klassen door hen aanvullende begeleiding na school te geven.

Het begin van remediate keert terug naar het latijnse woord remedium, een oplossing, genezing of medicatie. In die zin is het in het geval dat je niet de overhand hebt op het derde leerjaar, het is meer uitdagend om te herstellen dan het zou zijn geweest bij de kans dat je eerder begon.

Wat Is Een Antoniem Voor Sanering?

▲ Tegenover omgekeerde omgevingsschade. besmetting. vervuiling. verwoesting.

Wat Betekent Dat Betekent?

Definitie van remediëren (invoer 1 van 2) transitief werkwoord. : om (iets) het doelwit van corrigerende actie te maken: om een ​​remedie te bieden voor … het proces van het verwijderen van de verbruikte brandstof, het aftappen van de pool, het verhelpen van de site en de behandeling van besmet grondwater.

Wat Is Een Ander Woord Voor Sanering?

Decontaminatie, sanitaire voorzieningen, revalidatie, herstel, remedie, terugwinning, reorganisatie, opruimen, opruimen, “assainissement, regeneratie, vermindering, correctie.

Wat Is Een Ander Woord Voor Remedie?

Op deze pagina kunt u 7 synoniemen, antoniemen, idiomatische uitdrukkingen en gerelateerde woorden ontdekken voor remediëren, zoals: rechte, oplossing, repareren, wijzigen, ontsmetten, verhelpen en verhelpen.

Is Er Zo’n Woord Dat Wordt Verholpen?

werkwoord re · me · di · at · ed, re · me · di · at · ing. Om te verwijderen of te verminderen (verontreinigende stoffen, schadelijke chemicaliën, enz.): experts op het gebied van waterschade dweilen op en drogen huizen uit, saneren schimmel, ontsmettende items en repareer beschadigde structuren. schoonmaken (lucht, grond, water, enz.)

Wat Zijn Voorbeelden Van Sanering?

Sanering is het corrigeren van een fout of het voorkomen van iets slechts. Wanneer een vervuilde bedrijf stappen onderneemt om de watervoorziening op te ruimen, is dit een voorbeeld van sanering.

Hoe Gebruik Je Het Woord Remedie?

Herstel in een zin 🔉

 1. Er zullen stappen worden genomen om de beschadigde snelweg te verbeteren.
 2. Om zijn geletterdheidsvaardigheden te verbeteren, volgt de student een remediëren Li> Studenten die tijdens het reguliere schooljaar wiskunde hebben gefaald, worden in de zomer automatisch geregistreerd voor een remediërende klas.
 3. Wat Is De Betekenis Van Corrigerende Actie?

  Juridische definitie van corrigerende actie: een actie die wordt ondernomen om het herstel van de milieukwaliteit op de lange termijn te bewerkstelligen (zoals onder de uitgebreide milieurespons, compensatie en aansprakelijkheidswet)-Vergelijk verwijderingsactie.

  Wat Zijn Antoniemen En Voorbeelden?

  Een antoniem is een woord dat de tegenovergestelde betekenis heeft van een ander woord. Bijvoorbeeld het woord kleine middelen van beperkte grootte, terwijl grote middelen van groot formaat. Gelukkig, een gevoel van vreugde, is een antoniem van verdrietig, een gevoel van verdriet. Zelfstandige naamwoorden, werkwoorden, bijvoeglijke naamwoorden en bijwoorden kunnen allemaal antoniemen hebben, hoewel niet allemaal dat doen.

  Wat Betekent Het Als Er Iets Wordt Verholpen?

  Definitie van remediëren (invoer 1 van 2) transitief werkwoord. : om (iets) het doelwit van corrigerende actie te maken: om een ​​remedie te bieden voor … het proces van het verwijderen van de verbruikte brandstof, het aftappen van de pool, het verhelpen van de site en de behandeling van besmet grondwater.

Leave a Comment

Your email address will not be published.