Wat Is Een Hash Slinging Slasher?

wat is een hash slinging slasher? – de hash-gooiende slasher is de primaire persoon in een verschijningsverhaal dat door squidward wordt verteld in de aflevering “third shift”.

Hij heeft een gecorrodeerde spatel voor een linkerhand en heeft saaie rode ogen en een donker ingevoerde lichaam.

Squidward maakt de persoonlijkheid van de “hash-gooiende slasher” om spongebob angstig te maken als een soort afleiding tijdens hun 24-uurs nachtdienst.

Volgens het verhaal van squidward was de hash-gooiende slasher een eerdere fry cook die voor spongebob bij de krusty krab werkte en onhandiger was dan hij.

Op een avond sneed de slasher onbedoeld een van zijn handen per ongeluk af terwijl hij krabby patty -vlees snijdt.

Hij vervulde zijn hand met een gecorrodeerde spatel. Daarna, toen hij naar huis terugkeerde, werd hij dodelijk overreden door een transport en “beëindigd” bij zijn herdenkingsdienst.

Uit vergelding, zijn phantom opnieuw bezoek van het eetcafe elke dinsdagavond door middel van het transport dat hem heeft gedood en “geen idee krijgt”.

In elk geval wordt zijn aanwezigheid verklaard door knipperende lichten, een oproep met niemand op de verzendlijn en het uiterlijk van het transport dat hem doodde, waardoor het recht is extern de krusty krab.

Waar Is De Hash-Slinging-Slasher Op Gebaseerd Op?

De hash-slinging slasher is een parodie op beroemde slasher-filmschurken zoals Freddy Krueger uit een nachtmerrie op Elm Street en Jason Voorhees vanaf vrijdag 13e.

Wanneer Kwam De Hash-Slinging-Slasher Uit?

Het werd oorspronkelijk uitgezonden op Nickelodeon in de Verenigde Staten op 6 september 2002, een jaar na “Band Geeks”.

Welke Aflevering Is Hash-Slinging Slasher?

De hash-slinging slasher is de hoofdpersoon in een spookverhaal verteld door Squidward in de aflevering “Graveyard Shift”.

Wie Is De Schurk In 3 Uur Bij De Krusty Krab?

Dave Microwaves Games maakten een fan-game losjes gebaseerd op de aflevering genaamd “3am at the Krusty Krab”, waar de hash-slinging-slasher verschijnt als de belangrijkste antagonist.

Hoe Noemt Spongebob De Hash-Slinging-Slasher?

Squidward: de hash-slinging slasher! SpongeBob: De sjerpheid, het vuilnis, mash-flinging, de flash-pinging, ringing, de cr-crash-ding, daa.

Wie Is De Man Aan Het Einde Van Hash-Slinging Slasher?

Volgens het verhaal van Squidward was de hash-slinging slasher een voormalige Fry Cook die voor SpongeBob bij de Krusty Krab werkte en onhandiger was dan hij. Op een nacht scheiden de slasher per ongeluk een van zijn handen, terwijl hij Krabby Patty Meat snijdde. Hij verving zijn hand door een roestige spatel.

Welke Aflevering Heeft De Hash Slinging Slasher?

De hash-slinging slasher is de hoofdpersoon in een spookverhaal verteld door Squidward in de aflevering “Graveyard Shift”.

Is De Hash Slinging Slasher Echt?

Gelukkig was de hash-slinging-slasher helemaal niet echt, omdat de schaduwfiguur die ze zich vergissen als de geest eigenlijk een nerveuze vis was die probeerde een sollicitatie te krijgen en dat zijn hand vasthield dat de spatel onder zijn mouw verborgen was.

Wat Zegt De Hash Slinging Slasher?

SQUIDWARD: Jaren geleden was de hash-slinging slasher in dit restaurant een frycook, net als jij. Alleen onhandiger! En toen, op een nacht, toen hij de pasteitjes sneed, gebeurde het … SpongeBob: hij vergat de geheime saus?

Wat Is De Engste Spongebob -Aflevering?

De hash-slinging slasher: 15 van de engste SpongeBob Squarepants-afleveringen

 1. 1 SB-129.
 2. 2 Ben je nu blij?
 3. 3 Krabby Patty Creature -functie.
 4. 4 Rotsbodem.
 5. 5 Squidbob TentaclePants.
 6. 6 Ghoul -dwazen.
 7. 7 Graveyard Shift.
 8. 8 Spongehenge.
 9. Welk Seizoen En Aflevering Is De Kerkelijke Verschuiving?

  “Graveyard Shift” is het eerste deel van de 16e aflevering van het tweede seizoen, en de 36e aflevering in het algemeen, van de Amerikaanse geanimeerde televisieserie SpongeBob Squarepants.

  Van Welke Aflevering Van Spongebob Is De Meme?

  Zoals reeds opgemerkt op de Knowyourmeme -pagina, komt Mocking SpongeBob afkomstig van een seizoen 9 -aflevering van SpongeBob SquarePants getiteld “Little Yellow Book”. In de aflevering, die voor het eerst werd uitgezonden in 2013, leest Squidward Tentakels het dagboek van SpongeBob en ontdekt dat SpongeBob gedraagt ​​als een kip wanneer hij met plaid wordt geconfronteerd.

  Welke Aflevering Is De Hash Slinging Slasher?

  De hash-slinging slasher is de hoofdpersoon in een spookverhaal verteld door Squidward in de aflevering “Graveyard Shift”.

  Welke Misdaden Begaan De Heer Krabs?

  Zijn werknemers en klanten misbruiken (meestal SpongeBob en Squidward). Plankton kwellen en bespotten op alle mogelijke manieren.

  Is Mr Krabs Een Antagonist?

  Hoewel hij een van de serieprotagonisten is, staat Mr. Krabs vaak bekend om het hebben van een slechterik tijdens de run van de serie, en kan zelfs worden gezien als de belangrijkste antagonist in verschillende afleveringen.

  Welk Dier Is De Hash Slinging Slasher?

  De hash-slinging slasher is een geest die door Squidward is opgemaakt om Spongbob bang te maken in de SpongeBob Squarepants-aflevering “Graveyard Shift”.

  Wat Is Nosferatu In Spongebob?

  Nosferatu is een vampier die verantwoordelijk is voor het flikkeren van de lichten in de nachtdienst. Hij blijft de krab -lichtschakelaar drukken. In de aflevering verschijnt de nachtdienst uit het elfde seizoen ook. Daar is hij de baas tijdens de nachtdienst van de krabben.

Leave a Comment

Your email address will not be published.