Wat Is Een Chiropractische Thermische Scan?

wat is een chiropractische thermische scan? – thermografie is een beschermde en moeiteloze methodologie die wordt gebruikt om warmte in het menselijk lichaam te identificeren.

Het meest verhoogde interne warmtegehalte bevindt zich in het midden van het lichaam en de intensiteit neemt logisch af als deze naar de pony beweegt.

Het handhaven van een evenwichtig temperatuurontwerp is een indicatie van legitieme homeostase.

Een afwijking van dit gewone voorbeeld van temperatuur kan aantonen dat er een probleem bestaat, vaak in de spinale sectie.

Thermografie wordt in chiropractie gebruikt als een objectieve methode voor het vinden van temperatuurcontrasten in het menselijk lichaam.

Chiropractie begon met het gebruik van thermografische tests, teruggrijpen naar de jaren 1920! het temperatuur onderscheid bleek te laten zien waar een wervel scheef was, wat last en verergering veroorzaakte.

Na 50 jaar werden deze ontdekkingen wetenschappelijk aangetoond en vanaf dat moment is aangetoond dat thermografie een verbazingwekkende strategie is voor het herkennen van subluxaties.

Wat Is Een Thermische Scan Van De Wervelkolom?

Thermische beeldvorming (thermografie) thermografie stelt artsen in staat om thermische afwijkingen in de wervelkolom te detecteren die het vroege begin van problemen kunnen aangeven. Aangezien deze thermische afwijkingen eerder optreden dan andere symptomen zouden beginnen te presenteren, kunnen artsen eerder ingrijpen.

Waarom Controleren Chiropractoren Op Temperatuur?

Thermografie wordt in chiropractie gebruikt als een objectieve manier om temperatuurverschillen in het menselijk lichaam te ontdekken. Chiropractie begon in de jaren 1920 thermografische examens te gebruiken! Er werd aangetoond dat het temperatuurverschil aantoonde waar een wervel verkeerd was uitgelijnd, wat irritatie en ontsteking veroorzaakte.

Wat Voor Soort Scans Doen Chiropractoren?

Thermische scanbloedvaten aan weerszijden van de wervelkolom worden gemeten met behulp van een thermografisch (temperatuur) scanning. Deze bloedvaten staan ​​onder dezelfde controle van specifieke zenuwen die organen en klieren reguleren. Als de spinale zenuwinterferentie aanwezig is, zullen de bloedvaten beperken (koel) of verwijden (warm).

Is Een Rollende Thermische Scan Nauwkeurig?

In 1994, na het beoordelen van aanvullende studies, concludeerde een Agency for Health Care Policy and Research Panel: Uit de One Study Voldoen die aan de beoordelingscriteria voldeden, heeft thermografie niet nauwkeurig de aanwezigheid of afwezigheid van lumbale zenuwwortelcompressie voorspeld die bij chirurgie werd gevonden.

Kan Thermografie Zenuwschade Detecteren?

Infrarood thermische beeldvorming (ITG) is een gevoelige test. Het gebruik is beperkt tot de diagnose van de thermische functie van het sympathische systeem. Het identificeerde objectief gebieden van sympathische zenuwschade (meestal hyperthermisch) of gedeeltelijke sympathische zenuwdisfunctie (meestal hypotherm).

Is Thermografie Een Ct -Scan?

Hoewel röntgenfoto’s, CT-scans, echografie en MRI-scans allemaal tests zijn van “anatomie” die structuren van uw lichaam meten, is thermografie uniek in zijn vermogen om uw fysiologische veranderingen en metabole processen te meten.

Wat Is Een Chiropractische Thermische Scan?

Paraspinale thermische scans detecteren temperatuurverschillen in uw wervelkolom tot 1/100e van een graad Celsius Hierdoor kan onze spinecare -chiropractoren zelfs de kleinste gebieden van spinale zenuwinterferentie detecteren en identificeren, waarschijnlijk veroorzaakt door uw spinale disfunctie.

Kunnen Chiropractische Aanpassingen Koorts Veroorzaken?

Na een aanpassing kunt u deze symptomen voelen: griepachtige symptomen. vermoeidheid. koorts.

Wat Kan Thermografie Detecteren?

Digitale infrarood thermische beeldvorming (DITI of thermografie) wordt gebruikt voor het detecteren van spier-/skelet-, vasculaire en zenuwstelsel onregelmatigheden, compenserende problemen, beroerte en ontstekingsscreening, monitoring van letsel of chronische ziekten en nog veel meer.

Bouwt Chiropractie Het Immuunsysteem?

Dientengevolge hebben studies aangetoond dat chiropractische zorg die is ontworpen om stress, pijn en verkeerde uitlijning van de wervelkolom te verlichten, de zenuwfunctie verbetert en mogelijk uw immuunsysteem met 200%kan stimuleren.

Wat Is Een Chiropractor -Scan?

Statische EMG -scan statische en dynamische oppervlakte -elektromyografie (SEMG) gebruikt twee sensoren die de huid licht langs uw wervelkolom aanraken om zenuwsignalen naar uw spieren te meten. Als de signalen te sterk (hypertonisch) of te zwak (hypotonisch) zijn, kunnen de scans ze detecteren.

Wat Is Een Myovisie -Scan?

De Myovision SEMG -scanvisies lezen de spanning die de spieren in uw wervelkolom van nature uitstralen. Deze metingen kijken naar het spanningsniveau en de richtingpatronen, waardoor uw zorgverlener kan bepalen of uw wervelkolom en zenuwstelsel optimaal functioneren.

Wat Is Een Thermische Wervelkolom?

Paraspinale thermische scans detecteren temperatuurverschillen in uw wervelkolom tot 1/100e van een graad Celsius Hierdoor kan onze spinecare -chiropractoren zelfs de kleinste gebieden van spinale zenuwinterferentie detecteren en identificeren, waarschijnlijk veroorzaakt door uw spinale disfunctie.

Kan Een Chiropractor Een Probleem Diagnosticeren?

Chiropractoren diagnosticeren en behandelen veel verschillende spinale aandoeningen die musculoskeletale of zenuwpijn veroorzaken. Net als andere soorten artsen voert een chiropractor een fysiek en neurologisch onderzoek uit als onderdeel van zijn of haar proces van het stellen van een nauwkeurige diagnose.

Wat Laat Een Rollende Thermische Scan Zien?

Rolling thermische scan: deze test meet de temperatuur. Spinale uitlijningen en verstoringen van uw zenuwstelsel zullen resulteren in een toename van ontsteking (aka zwelling). Ontsteking creëert een toename van de temperatuur, die met deze technologie wordt gedetecteerd.

Wat Zijn De Nadelen Van Thermografie?

De nadelen zijn volgens NASA de moeilijkheid om nauwkeurige gegevens te verkrijgen van modellen met minder thermofysische en radiometrische eigenschappen. Het ophalen van nauwkeurige gegevens kan vereisen dat infrarood-transmitterende optica niet altijd beschikbaar zijn. Camera’s zijn niet geschikt voor zeer lage temperaturen onder -50 graden C.

Kan Thermische Beeldvorming Ontstekingen Detecteren?

Thermische beeldvorming wordt gebruikt om een ​​breed aantal ziekten te bestuderen waarbij de huidtemperatuur de aanwezigheid van ontsteking in onderliggende weefsels kan weerspiegelen of waar de bloedstroom wordt verhoogd of verlaagd vanwege een klinische onregelmatigheid.

Wat Kan Thermografie Worden Gebruikt Om Te Diagnosticeren?

Thermografie kan worden gebruikt om borstkanker, schildklieraandoeningen, ontsteking, hartaandoeningen en vele andere ziekten te diagnosticeren.

Wat Kan Infrarood Thermografie Detecteren?

Infraroodthermografie is het proces van het gebruik van een thermische imager om straling (warmte) te detecteren die afkomstig is van een object, het om te zetten in temperatuur en een beeld van de temperatuurverdeling weer te geven.

Leave a Comment

Your email address will not be published.