Wat Is Een Blus In De Organische Chemie?

wat is een blus in de organische chemie? – broken in water met een violette laser (links) die beide verlicht. normaal gesproken fluoresces blauw, zichtbaar in het juiste voorbeeld.

Het linkse voorbeeld bevat chloridedeeltjes die de fluorescentie van kinine doven, dus het linkse voorbeeld fluoreert blijkbaar niet (het violette licht is gewoon gedissipeerd laserlicht).

Dovende verwijzen naar elke cyclus die het fluorescentiekracht van een bepaalde stof vermindert. Een assortiment van cycli kan doven, bijvoorbeeld energieke toestandsreacties, energiebeweging, complexe ontwikkeling en botsingsd blussen.

Als uitkomst is blussen vaak krachtig onderworpen aan spanning en temperatuur. Atomaire zuurstof, jodidedeeltjes en acrylamide [1] zijn normale samengestelde quenchers.

Het chloridedeeltje is een opmerkelijke quencher voor kinine -fluorescentie. [2] [3] [4] dovending vormt een probleem voor niet-momentspectroscopische technieken, bijvoorbeeld met laser-geïnitieerde fluorescentie.

Dexter -elektronenbeweging kan van cruciaal belang zijn tussen de kleur en het oplosbare, vooral wanneer waterstofbruggen ertussen worden gevormd.

Exciplex (versterkt toestandscomplex) ontwikkeling is een derde krachtige dovende component. Botsingsd blikken gebeurt wanneer de energized fluorophore contact tegenkomt met een iota of atoom dat kan werken met niet-stralende veranderingen in de grondtoestand.

Energieerde toestandsatoom crasht in quencher-deeltje en keert terug naar de grondtoestand niet-radiatief. Zo’n lange manieren in deze serie hebben we organometaalverbindingen gepresenteerd en zeiden dat hun koolstofatomen over het algemeen nucleofiel zullen zijn.

We hebben ontdekt hoe ze ze kunnen maken van alkyl-, alkenyl- of arylhalogeniden (naast bepaalde manieren om ze niet te maken!) en zagen dat het voor extreem belangrijke gebieden van kracht zijn.

Leave a Comment

Your email address will not be published.